Σε κινηματογραφική περιπέτεια εξελίσσεται το θέμα με το ροζ βίντεο της Τζένιφερ Λόπεζ. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας Radaronline η περίφημη ταινία που περιλαμβάνει γυμνές σκηνές της Λατίνας σταρ, η οποία δεν στέκεται απλά ολόγυμνη μπροστά στην κάμερα, αλλά επιδεικνύει τα… απόκρυφα κάλλη της και κάνει ερωτικά παιχνίδια με τον πρώτο σύζυγό της Οτζάνι Νόα εκλάπη.

Η νυν σύντροφος του Οτζάνι Νόα, Κλαούντια Βασκέζ η οποία είχε στην κατοχή της το εν λόγω υλικό, ισχυρίζεται ότι ο Εντ Μέγιερ -παραγωγός του βίντεο- έκλεψε το βίντεο από το σπίτι της.

Η δικηγόρος της Κλαούντια, Κρις Αρμεντία, έχει ήδη στείλει επιστολή στον Εντ Μέγιερ και τον Οτζάνι Νόα απαιτώντας να εμφανιστούν σήμερα Τετάρτη 8/6 στο δικαστήριο και να επιστρέψουν το βίντεο.

Από την μεριά του ο πρώην σύντροφος της Λόπεζ ανέφερε ότι δεν ειδοποιήθηκε εγκαίρως και ζητεί νέα ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης.

Να σημειώσουμε ότι η 41χρονη σταρ, μητέρα σήμερα δύο παιδιών και παντρεμένη με τον τραγουδιστή Μαρκ Άντονι βρίσκεται για περίπου 10 χρόνια στα δικαστήρια με τον πρώτο της σύζυγο για τη συγκεκριμένη ροζ ταινία.

Οι δύο του γνωρίστηκαν το 1977 -όταν ο Νόα εργαζόταν ως σερβιτόρος στο Μαϊάμι και η Λόπεζ πρωτοεμφανιζόταν στη μεγάλη οθόνη με τον ρόλο στην ταινία «Selena»- και παντρεύτηκαν την ίδια χρονιά. Έντεκα μήνες μετά χώρισαν.

Την τελευταία φορά το δικαστήριο απαγόρεψε στον Οτζάνι Νόα να δημοσιοποιήσει το βίντεο, καθώς το 2002 είχε υπογράψει μια συμφωνία εμπιστευτικότητας μετά το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Λόπεζ, γι’ αυτό και εκείνος το πούλησε στην νέα του σύντροφο Κλαούντια Βασκέζ.

Η συνέχεια επί του δικαστηρίου ή επί της… οθόνης.