Η Celestyal Cruises, ανακοίνωσε την έναρξη των 3ήμερων και 4ήμερων κρουαζιέρων της, με το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο Majesty.
Σήμερα Παρασκευή το Majesty σαλπάρει για πρώτη φορά φέτος, με αφετηρία το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας στους 1.500 επιβάτες της μοναδικούς προορισμούς στο Αιγαίου, όπως η Μύκονος, η Πάτμος, η Σαντορίνη το Κουσάντασι (Αρχαία Έφεσος) ή Σάμος, τους οποίους έχει εντάξει η εταιρεία στο πρόγραμμα των προσεγγίσεων της.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών της, η Celestyal Cruises, από το 2017, έχει ενσωματώσει σε όλα τα δρομολόγια της τον Celestyal Τρόπο διακοπών, που προσφέρει ότι θα χρειαστεί ο επιβάτης στο ταξίδι του, σε μία τιμή, χωρίς επιπλέον κόστη.
Επίσης φέτος, η εταιρεία συνεχίζει να πρωτοπορεί, εντάσσοντας στο πρόγραμμα της την ανανεωμένη 7ήμερη κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο», όπου οι επιβάτες έχουν την ευκαιρία να μείνουν μια ολόκληρη μέρα στο νησί της Μήλου αλλά και ένα ολόκληρο 24ωρο στην Μύκονο και στην Σαντορίνη.