Ακόμη μια διάκριση για τα προϊόντα της απέσπασε η Olympian Green. Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017, η εταιρεία βραβεύτηκε στην κατηγορία «Top Export Company Brand» των Greek Exports Awards 2017, στον διαγωνισμό που διοργάνωσε η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ)του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με τηνEthosAwardsκαι το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικόΧΡΗΜΑ.
Η φιλοσοφία της διοργάνωσης των Greek Exports Awards 2017 είναι η επιβράβευση της Αριστείας στον τομέα των εξαγωγών (αγαθών και υπηρεσιών) του εγχώριου επιχειρηματικού κόσμου, που καταφέρνει και βρίσκει δημιουργικές διεξόδους, παρά τις αντιξοότητες. Τα βραβεία επισφραγίζουν τη σημαντική συμβολή στην οικονομία των επιχειρήσεων εκείνων που καταφέρνουν και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας αλλά και που συμβάλλουν σημαντικά στην ευημερία των κοινωνιών
Η Olympian Green εξάγει συσκευασμένο παρθένο ελαιόλαδο, βρώσιμες ελιές, ξύδι μπαλσάμικο κ.λπ. Η εταιρεία ολοκλήρωσε την κατασκευή σύγχρονων παραγωγικών εγκαταστάσεων 3.000 τ.μ., με αποκλειστικό στόχο την ικανοποίηση τόσο των συνεργατών της όσο και των τελικών καταναλωτών ανά την υφήλιο. Ήδη τα προϊόντα της Olympian Green διατίθενται σε πάνω από 18 χώρες ενώ επίκειται και η προσθήκη νέων χωρών.
Ο κ. Φώτης Μαυρουδής, Γενικός Διευθυντής της Olympian Green, σχολίασε: «η εφετινή βράβευση η οποία ακολουθεί την περυσινή μας βράβευση στην ίδια διοργάνωση, αποτελεί αδιαμφισβήτητη αναγνώριση των συνεχών προσπαθειών των εργαζόμενων στην Olympian Green για καινοτομία, υψηλή ποιότητα, έντονη εξωστρέφεια, εξαιρετική εξυπηρέτηση πελάτη, κ.λπ με τελικό στόχο την κατάκτηση των αγορών μέσα από την απόλυτη ικανοποίηση των συνεργατών και των καταναλωτών των προϊόντων μας».