Η θυγατρική της Intralot στις ΗΠΑ ανανέωσε το υφιστάμενο συμβόλαιο με την Κρατική Λοταρία της Πολιτείας του Vermont για δύο χρόνια, από την 1η Ιουλίου 2018 μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020, σύμφωνα με τους όρους του αρχικού εξαετούς συμβολαίου της και των προβλέψεων δύο διετών επεκτάσεων για τη συνολική περίοδο 2010-2020.
Η αξία του διετούς συμβολαίου υπολογίζεται περίπου στα 5 εκ. δολάρια ΗΠΑ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, συνεργασία μεταξύ της Λοταρίας του Vermont και της ελληνικής εταιρείας τα τελευταία επτά έτη, έχει αποφέρει έσοδα 636 εκ. δολαρίων και έχει συνεισφέρει 138 εκ. δολάρια στο Ταμείο Εκπαίδευσης του Vermont.

Η θυγατρική της Intralot διαθέτει ένα ασφαλές κεντρικό σύστημα τυχερών παιχνιδιών που διαχειρίζεται όλες τις κληρώσεις της τριπλής λοταρίας και άλλων διαπολιτειακών κληρώσεων, διαχείριση αποθεμάτων και εφοδιασμού των ξυστών, των Fast Play, Fast Play Progressive και άλλων σχετικών υπηρεσιών.
Το 2016 η Λοταρία του Vermont σημείωσε ρεκόρ εσόδων 124 εκ. δολάρια που απέφεραν 26,4 εκ. δολάρια στο Ταμείο Εκπαίδευσης της Πολιτείας.
Η νέα σύμβαση περιλαμβάνει πρόσθετες πινακίδες jackpot στα σημεία πώλησης, ανανεώσεις των γραφικών και εμπορικής ταυτότητας του περιεχομένου των αυτόματων μηχανών πώλησης, τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό πωλήσεων και σχετικό εξοπλισμό.