Στις top 100 εταιρείες ελαιολάδου παγκοσμίως, για το 2016, περιελήφθη η OLYMPIAN GREEN στη λίστα που δημοσιεύει το έγκυρο EVOO WORLD RANKING (EWR).
Το EWR δημιουργήθηκε για να κατατάξει και να προωθήσει τα παγκοσμίως καλύτερα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, ειδικά αυτά που κερδίζουν βραβεία ποιότητας στους αναγνωρισμένους διεθνείς διαγωνισμούς.
Ειδικότερα στη λίστα για το 2016 ο αριθμός των εταιρειών που περιλαμβάνονται είναι :
41 από την Ισπανία,
22 από την Ιταλία,
8 από την Αμερική,
8 από την Πορτογαλία,
8 από την Αργεντινή,
5 από την Ελλάδα.
3 από τη Χιλή,
2 από το Ισραήλ,
1 από τη Ν. Αφρική,
1 από την Αυστραλία,
1 από την Ουρουγουάη
Η OLYMPIAN GREEN δραστηριοποιείται στην παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία παρθένου ελαιολάδου, καθώς και σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως επιτραπέζιων ελιών, μπαλσάμικου κ.λπ.

Εχει στην ιδιοκτησία της μία σύγχρονη μονάδα ελαιουργίας και τυποποίησης, στην επαρχία Ολυμπίας, στην Πελοποννησο, όπου εφαρμόζει καινοτόμες λύσεις στον τομέα της ελαιοποίησης και τυποποίησης.

Επιπλέον έχει αναπτύξει ένα δίκτυο παραγωγών και προμηθευτών για όλα τα προϊόντα της, τα οποία εξάγονται σε πάνω από 15 χώρες στον κόσμο.

Ο κ. Φώτιος Μαυρουδής, Γενικός Διευθυντής της OLYMPIAN GREEN δήλωσε:
«Η παρουσία της OLYMPIAN GREEN στις 100 καλύτερες παγκοσμίως εταιρείες, αποτελεί μία μεγάλη επιτυχία, η οποία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, αν αναλογισθούμε ότι αυτό επετεύχθει σε μόλις ένα χρόνο από την μεγάλη επένδυση μας σε σύγχρονη τεχνολογία και ότι στη συγκεκριμένη λίστα βρίσκονται διεθνώς καταξιωμένες εταιρίες, με πολλά χρόνια παρουσίας στο χώρο.

»Στόχος μας είναι το brand OLYMPIAN GREEN να παραμείνει στα top 100 για πολλά χρόνια και να κατακτήσει και άλλες διακρίσεις που θα επιβεβαιώνουν την απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων μας».