Την παροχή της εξειδικευμένης υπηρεσίας B2B, Public Office, που αποτελεί τη σύγχρονη λύση για το γραφείο στο σπίτι μέχρι το γραφείο της μεγάλης επιχείρησης σε όλη την Ελλάδα, ανακοίνωσε η αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας Public. Το Public Office συνιστά έναν εξελισσόμενο συνδυασμό B2B προϊόντων και υπηρεσιών, προτείνοντας τις πιο σύγχρονες και ποιοτικές επιλογές γραφικής ύλης και τεχνολογίας για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.
Τα Public, προκειμένου να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη υπηρεσία B2B, δημιούργησαν το Public Office για να καλύψουν τις ανάγκες των εταιρικών πελατών και εξασφάλισαν περισσότερους από 5.000 κωδικούς σε χαρτί, μελάνι και γραφική ύλη σε ένα μεγάλο φάσμα τιμών που εξυπηρετεί κάθε budget. Παράλληλα προχώρησαν σε στρατηγικές συνεργασίες με διαφορετικούς προμηθευτές προκειμένου να προσφέρουν διευρυμένο κωδικολόγιο στις επαγγελματικές σειρές προϊόντων τεχνολογίας αλλά και γραφικής ύλης, με ποιοτικά προϊόντα που διασφαλίζουν μέγιστες οικονομικές επιλογές. Επίσης, εξασφάλισαν για τους εταιρικούς τους πελάτες ολοκληρωμένες λύσεις, όπως η GOODnBERG, που αποτελεί αποκλειστικότητα των Public και προσφέρει μέγιστη οικονομία.
Το Public Office υποστηρίζεται από εξειδικευμένη ομάδα με εμπειρία στο B2B, από 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, 150 εξειδικευμένους τεχνικούς που βρίσκονται στο δίκτυο των καταστημάτων και από το σύνολο του δυναμικού της εταιρείας στα καταστήματα, που αντιστοιχεί σε 1.700 εργαζομένους.