Επενδύσεις 7,5 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων έχει υλοποιήσει τα δύο τελευταία χρόνια η βιομηχανία χαρτοκιβωτίων DS Smith Hellas (πρώην Cartonpack) που περιήλθε υπό τον πλήρη έλεγχο του βρετανικού ομίλου DS Smith to 2015.
H εταιρεία κλείνει οικονομική χρήση τον Μάιο του 2017 και τα έσοδα του πρώτου εξαμήνου του 2016 διαμορφώθηκαν στα 38,65 εκατ.ευρώ. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας το μερίδιο αγοράς της στα προϊόντα συσκευασίας για βιομηχανική και αγροτική χρήση κινείται στο 32% και προσβλέπει σε περαιτέρω ενίσχυση το 2017.
Η DS Smith Hellas διατηρεί 3 μονάδες παραγωγής σε Θεσσαλονίκη, Κόρινθο και Ιεράπετρα, καθώς και γραφεία στην Αθήνα, καλύπτοντας το σύνολο της ελληνικής επικράτειας, απασχολώντας 390 εργαζομένους.

Η εταιρεία σχεδιάζει και παράγει χαρτοκιβώτια, χαρτοτελάρα και ειδικές κατασκευές από κυματοειδές χαρτόνι για τρόφιμα, ποτά, και άλλα βιομηχανικά και αγροτικά προϊόντα. Μέρος των προϊόντων της εταιρείας εξάγεται σε Βαλκάνια και Κύπρο.
Η μητρική DS Smith συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των χαρτοκιβωτίων στην Ευρώπη και αντιστοίχως κατέχει την πρώτη θέση στον κόσμο στις συσκευασίες από πλαστικό. Ιδρύθηκε το 1940 και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου. Απασχολεί περισσότερους από 26.000 εργαζομένους και έχει παρουσία σε 36 χώρες.