Ξένη Δημοσίευση

Στην εποχή μας ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι νιώθουν αρκετά συχνά τον πόνο της τσέπης. Σίγουρα δεν είναι κάτι το ανησυχητικό για την υγεία, αλλά είναι αρκετά ανησυχητικό για την τσέπη. Πρόκειται για έναν ξαφνικό αλλά και επίμονο πόνο που έρχεται όταν βλέπεις το μεγάλο κόστος απλών εξετάσεων, όταν ακούς το κόστος της νοσηλείας ή και όταν αγγίζεις την απόδειξη από μία επέμβαση ρουτίνας.

Ευτυχώς, η ΝΝ βρήκε τον τρόπο να απαλύνει αυτόν τον πόνο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, τώρα που είσαι υγιής, είναι να πληκτρολογήσεις nndirect.gr και να αποκτήσεις το NN DIRECT HEALTH. Το Πρόγραμμα Ασφάλισης Υγείας με πλήρη νοσοκομειακή κάλυψη και διαγνωστικές εξετάσεις μόνο με 24,90€\μήνα*. Γιατί μια φορά να πας για εξετάσεις και άλλη μια για ιατρική επίσκεψη, έχεις ήδη δώσει πολλά περισσότερα από 24,90€.*

Και το καλύτερο; Μπορείς να αποκτήσειςτοπρόγραμμα ασφάλειας υγείαςNN Direct Health και για όλη την οικογένεια με επιπλέον έκπτωση 20%, αποκλειστικά online. Μην περιμένεις άλλο, αντιμετώπισε τον πόνο της τσέπηςτώρα.

*Ενδεικτικό μηνιαίο ασφάλιστρο για τον 1ο χρόνο, για ασφαλισμένο ηλικίας 19 ετών.