Ένα καινούργιο boutique ξενοδοχείο ανοίξε στο κέντρο της Αθήνας, το Pi Athens Suites (ΠAthens Suites) , δίπλα στο Καλλιμάρμαρο. Με θέα την Ακρόπολη και μια ανάσα από τον Εθνικό Κήπο της Αθήνας στο Ζάππειο, το Π Athens Suites συνδυάζει το μοντέρνο design, με μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα και την ελληνική φιλοξενία.
Ο επιχειρηματίας Σωκράτης Γαβριήλ και ιδιοκτήτης του Π Athens Suites μεταμόρφωσε ένα κτίριο πρώην εταιρείας πληροφορικής σε ένα καλαίσθητο ξενοδοχείο υψηλής αισθητικής, με διαφορετική διακόσμηση το κάθε δωμάτιο. Ένας μικρός κήπος με ελιές και αμυγδαλιές, που είχε φέρει η βασίλισσα Αμαλία στον Εθνικό κήπο, υποδέχεται τους καλεσμένους, ενώ στην ταράτσα η θέα της Ακρόπολης, του Καλλιμάρμαρου και όλης της Αθήνας σε ταξιδεύει σε όλη την πόλη. Eργα τέχνης νέων και γνωστών καλλιτεχνών προσθέτουν τη δική τους πινελιά στο μοντέρνο και ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο.
Το ξενοδοχείο απευθύνεται σε τουρίστες, στελέχη εταιρειών, οικογένειες και ζευγάρια που επιθυμούν να το μισθώσουν από μια ημέρα ως και πιο μακροχρόνια συμφωνία. Στις παροχές του ξενοδοχείου είναι και το πρωϊνό με άρωμα ελληνικής σφραγίδας. Επιπλέον, ο νέος χώρος στο κέντρο της Αθήνας διατίθεται και για συνέδρια. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.piathens.com, ή στο τηλέφωνο 21 0751 2345.