Εγκαινιάστηκε στα Χαυτεία το ανακαινισμένο κατάστημα της οικογένειας Λουμίδη. Φέτος συμπληρώνονται 84 από την ίδρυση του καφεκοπτείου, το 1932, και το γνωστό μαγαζί παραμένει στην ίδια θέση
Ήχοι και αρώματα μιας άλλης εποχής αναβίωσαν στο πλήρως ανακαινισμένο Καφεκοπτείο Λουμίδη στα Χαυτεία, αναφέρεται σε σχετική ανακοινωση. Μέσα σε ένα ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα χαράς και βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Καφεκοπτείου επί της οδού Αιόλου 106, στην Ομόνοια.
Η Οικογενειακή Επιχείρηση Λουμίδη, η οποία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον χώρο του καφέ το 1920, γιόρτασε το άνοιγμα του ανακαινισμένου της καταστήματος σε μία ειδική εκδήλωση. Οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν σε έναν ανανεωμένο χώρο, όπου η αίγλη του παλαιού καταστήματος ξαναζωντάνεψε σε ένα νέο, εντυπωσιακά διαμορφωμένο χώρο.
Μέσα σε ένα ζεστό περιβάλλον, όπου οι αξίες παραμένουν διαχρονικά αναλλοίωτες, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες γύρω από τον κόσμο του καφέ, δοκιμάζοντας τις πιο εκλεκτές και αρωματικές ποικιλίες φρεσκοκομμένου καφέ. Από τη γευστική δοκιμή δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα πλούσια εδέσματα μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Τα τραγανά βουτήματα, τα λαχταριστά λουκούμια, οι μαρμελάδες για όλα τα γούστα, τα γλυκά του κουταλιού ήταν μόνο μερικές από τις επιλογές που είχαν στη διάθεση τους οι παραβρισκόμενοι.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν εκπρόσωποι της Δεύτερης και Τρίτης γενιάς της οικογένειας Λουμίδη, οι οποίοι αφού αναφέρθηκαν στην ιστορία της επί 96 ετών οικογενειακής επιχείρησης, καλωσόρισαν και ξενάγησαν τους καλεσμένους στο καφεκοπτείο. Παράλληλα, έκαναν ιδιαίτερη μνεία στα ποιοτικά προϊόντα που εμπορεύεται το δίκτυο των καταστημάτων Λουμίδη ενώ, δεν παρέλειψαν να συγχαρούν το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του καταστήματος. Κλείνοντας τόνισαν: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η δεύτερη και η τρίτη γενιά της οικογένειας μας βρίσκεται σήμερα εδώ για να γιορτάσει το χαρμόσυνο αυτό γεγονός της ανακαίνισης του νέου καταστήματος που σηματοδοτεί την πορεία της επιχείρησης στο μέλλον. Το κατάστημα σταθμός στην ιστορία μας συνεχίζει με σεβασμό την μακρόχρονη ιστορία του καφέ και διατηρεί ζωντανή την παράδοση, διαιωνίζοντας τα «Καφεκοπτεία Λουμίδη». Με οδηγό την εμπειρία και τη γνώση 96 ετών συνεχίζουμε ακατάπαυστα να χτίζουμε τις αξίες, το όραμα των ιδρυτών μας και τις σχέσεις με τους πελάτες μας.