Ο όμιλος INTRALOT ανακοινώνει την επανεκλογή του Χρήστου Δημητριάδη, Group Director of Information Security, για δεύτερη θητεία στην προεδρία του διοικητικού συμβουλίου του ISACA, του Διεθνούς Ινστιτούτου Πληροφορικής, το οποίο έχει στόχο την υποστήριξη των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στους τομείς της διακυβέρνησης της τεχνολογίας της πληροφορικής, της κυβερνοασφάλειας, της διαχείρισης κινδύνων και του ελέγχου πληροφοριακών συστημάτων.

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Χρήστο, έναν διακεκριμένο επαγγελματία και μέλος της διευθυντικής ομάδας της INTRALOT, για την επανεκλογή του στην προεδρία του ISACA»,
δήλωσε ο κ. Αντώνιος Κεραστάρης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, και προσέθεσε: «Η τεχνολογική καινοτομία και η διασφάλιση της ακεραιότητας και αξιοπιστίας στο σύνολο των λειτουργιών μας αποτελούν προτεραιότητες της INTRALOT. H υιοθέτηση διεθνών πρακτικών στην διαχείριση της πληροφορικής καθώς και στην πρόληψη και αντιμετώπιση κινδύνων, αποτελούν βασικά μέσα για την επίτευξη των στόχων μας. Η INTRALOT, αλλά και γενικότερα ο κλάδος των τυχερών παιχνιδιών, θα επωφεληθούν σημαντικά από τις πρωτοβουλίες του ISACA υπό την ηγεσία του Χρήστου».
Ο κ. Χρήστος Δημητριάδης δήλωσε:«Στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή των ραγδαίων αλλαγών, ο ISACA υποστηρίζει επαγγελματίες και οργανισμούς στην αξιοποίηση της τεχνολογίας ως επιχειρηματικό εργαλείο και όχημα καινοτομίας. Αυτό το κατορθώνουμε μέσα από την ανάπτυξη πλαισίων τεχνολογικής διακυβέρνησης και μοντέλων αξιολόγησης δυνατοτήτων πληροφορικής σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και μέσα από την δημιουργία εμπιστοσύνης στην πληροφορική, καθώς και πρακτικών αντιμετώπισης κυβερνο-απειλών και πλαισίων ελέγχου πληροφοριακών συστημάτων.Αποτελεί τιμή, προνόμιο και μεγάλη ευθύνη η δεύτερη θητεία μου στην προεδρία του ISACA. Ανυπομονώ να συνεχίσω την συνεργασία με την διεθνή μας κοινότητά, με στόχο την περαιτέρω επέκταση της συνεισφοράς του ISACA στους κλάδους και τους επαγγελματίες που υπηρετούμε».
Ο Χρήστος Δημητριάδης εργάζεται στον τομέα της ασφάλειας πληροφοριών για περισσότερα από 16 χρόνια, έχει περισσότερες από 150 δημοσιεύσεις σχετικές με την ασφάλεια και κατέχει δύο πατέντες. Έχει τιμηθεί με βραβεία καινοτομίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση Λοταριών, έχει λάβει τη διάκριση John W. Lainhart IV για τη σημαντική συνεισφορά του στην ανάπτυξη και την προώθηση της διεθνούς γνώσης πληροφορικής, καθώς και το βραβείο «ISACA Presidents Award». Ο Χ. Δημητριάδης έχει διατελέσει στο παρελθόν πρόεδρος και αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ISACA. Επίσης έχει υπηρετήσει τον ISACA ως μέλος διάφορων επιτροπών, όπως το «ISACA’s Knowledge Board», «COBIT for Security Task Force», «Strategic Advisory Council» και «Academic Relations Committee», μεταξύ άλλων. Επιπλέον, υπήρξε μέλος του «Permanent Stakeholders Group (PSG)» του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών (ENISA) από το 2012 έως το 2015.