Όλοι μας έχουμε θαυμάσει φωτογραφίες – άρτιες στη σύλληψη και την αποτύπωσή τους – δίνοντας σιωπηλά συγχαρητήρια στον δημιουργό τους. Ενώ δεν είμαστε λίγοι όσοι φανταζόμαστε τον εαυτό μας σε ρόλο έμπειρου φωτογράφου να αποτυπώνει με καλλιτεχνική μαεστρία τις δικές μας σημαντικές στιγμές και των φίλων μας. Όλα αυτά τα όμορφα και σημαντικά για την ποιότητα της ζωής μας μπορεί να τα προσφέρει το νέο smartphone της Huawei P9, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά.

Το νέο Huawei P9 ανήκει στην οικογένεια των νέων smartphones της ομώνυμης εταιρείας, της κορυφαίας παγκόσμιας προμηθεύτριας τεχνολογικών λύσεων πληροφορικής και επικοινωνίας. Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν επίσης το Huawei P9 Lite και Huawei P9 Plus, και τα δύο άξιοι πρεσβευτές του minimal design των κινητών Huawei συνδυάζοντας καινοτόμες λύσεις με αξεπέραστη κομψότητα και μοναδικό στιλ, δεδομένου ότι η κατασκευή τους βασίστηκε σε 2.5D γυαλί και αλουμίνιο που χρησιμοποιείται στην αεροναυπηγική, με τέλειο φινίρισμα και σμιλευμένες άκρες με την τεχνική κοπής των διαμαντιών. Για το P9 συγκεκριμένα, η Huawei σε συνεργασία με την Leica, την εταιρεία θρύλο στις φωτογραφικές μηχανές, δημιούργησε τον διπλό φωτογραφικό φακό 12MP και έτσι επαναπροσδιορίζει την φωτογράφιση από smartphone.

Το Huawei P9 με οθόνη 5.2 ιντσών 1080P διαθέτει έναν δυνατό επεξεργαστή Kirin 955 2.5GHz 64-bit ARM-based που εξασφαλίζει ανεπανάληπτα πρωτόγνωρη απόδοση και λειτουργικό σύστημα Android Marshmallow 6.0. Η ενσωμάτωση της high–end dual-lens κάμερας εξασφαλίζει υψηλότερα επίπεδα φωτεινότητας και ευκρίνειας σε κάθε λήψη, ακόμη και στις βραδινές, συγκριτικά με μία κοινή φωτογραφική μηχανή ενός άλλου smartphone. Παράλληλα προσφέρει αδιαμφισβήτητη υπεροχή στην επεξεργασία και αποτύπωση ασπρόμαυρων φωτογραφιών. Τέλος, η Επαγγελματική Λειτουργία (Professional Mode) μας επιτρέπει να έχουμε τον πλήρη έλεγχο σε όλες τις παραμέτρους της εικόνας, ενώ η δυνατότητα εξαγωγής των αρχείων σε μορφή RAW παρέχει τη δυνατότητα επαγγελματικής επεξεργασίας της εικόνας, σκορπίζοντας χαμόγελα ικανοποίησης στους λάτρεις της φωτογραφίας και τους επαγγελματίες του χώρου.

Αλλωστε, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι καταξιωμένοι φωτογράφοι με διεθνή καριέρα, όπως η Mary McCartney του National Geographic, ο David Guttenfelder, o Zhu Yinghao του Coast Nast Traveller, ο Reuben Krabbe από την extreme sports κοινότητα Banff και η φωτογραφική κοινότητα Eye Em, ξεχώρισαν και εμπιστεύθηκαν το Huawei P9 για τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρει και την αξιοπιστία της υπογραφής Leica.

Στον τρόπο που ένα smartphone «αιχμαλωτίζει» μία φωτογραφία, το Huawei P9 ήρθε να φέρει μία πραγματική τεχνολογική επανάσταση παρέχοντας τη δυνατότητα σε κάθε χρήστη να δημιουργεί τα δικά του έργα τέχνης, αποτυπώνοντας μοναδικά εικόνες και αναπαράγοντας συναισθήματα απλά με ένα άγγιγμα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τους ιστότοπους: www.makeitpossible.gr ή http://consumer.huawei.com/minisite/gr/p9/