Ενα αγαπημένο όνομα αλλαντικών από το παρελθόν, με μια πλούσια παράδοση, επιστρέφει. Ο λόγος για τα αλλαντικά «ΘΡΑΚΗ» που επανέρχονται δυναμικά, με ανανεωμένο πρόσωπο, και έχουν ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον της αγοράς, καθώς υπόσχονται τις γνώριμες, αυθεντικές τους γεύσεις, σε αλλαντικά πιο υγιεινά, πιο φρέσκα, με υψηλότερη διατροφική αξία.

Ξεκινώντας από τις Φέρες Έβρου το 1972, ως μια μικρή αλλαντοποιία, τα αλλαντικά «ΘΡΑΚΗ» είχαν γρήγορα κυριαρχήσει στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας και αργότερα ολόκληρης της χώρας. Η αργή ωρίμανση, το μερακλίδικο κάπνισμα, τα αρωματικά χαρμάνια και οι αυθεντικές, μυστικές συνταγές, έκαναν τα αλλαντικά να ξεχωρίσουν και το όνομά «ΘΡΑΚΗ» να ταυτιστεί με τη χαρακτηριστική τους γεύση και τα αρώματά τους.

Σήμερα, χτίζοντας πάνω σε μια μακρά ιστορία 40 και πλέον χρόνων, τα αλλαντικά «Θράκη» χρησιμοποιούν και πάλι τις καλά φυλαγμένες τους συνταγές για να δημιουργήσουν παραδοσιακά προϊόντα που συνδυάζουν περισσότερη φρεσκάδα και λιγότερη επεξεργασία.

Χρησιμοποιώντας εκλεκτά φρέσκα κρέατα, από μικρές τοπικές πιστοποιημένες φάρμες, τα αλλαντικά «ΘΡΑΚΗ», συσκευασμένα σε ειδικά σχεδιασμένες συσκευασίες φρεσκάδας, στοχεύουν σε μια νέα γενιά πιο υγιεινών και φρέσκων αλλαντικών, που απαντούν στις ανησυχίες των καταναλωτών. Δίχως να αλλοιώνουν την αυθεντικότητα των γεύσεων τους, τα αλλαντικά συμφωνούν με τις σύγχρονες διατροφικές προτιμήσεις και ποιοτικές προδιαγραφές.

Όπως φαίνεται, μια μεγάλη ιστορία της γεύσης επιστρέφει, ανανεωμένη με τη φρεσκάδα μιας νέας εποχής αλλαντικών…