Με ένα νέο εστιατόριο στη Γλυφάδα, η εταιρεία Premier Capital Hellas συνεχίζει την ανάπτυξη του δικτύου McDonald’s στην ελληνική αγορά. Το νέο εστιατόριο άνοιξε στις 11 Δεκεμβρίου 2015, επί της Λ. Ποσειδώνος & Β. Κατράκη 1.
Πρόκειται για το 22ο εστιατόριο της αλυσίδας εστιατορίων McDonald’s που λειτουργεί η εταιρεία στην Ελλάδα, με στόχο να φτάσει τα 31 στην επόμενη τριετία.
Το συνολικό ύψος της επένδυσης ανήλθε σε 1 εκατ. ευρώ και δημιουργήθηκαν 22 νέες θέσεις εργασίας. Στο νέο εστιατόριο απασχολούνται συνολικά 33 εργαζόμενοι. Το νέο εστιατόριο σηματοδοτεί την επαναδραστηριοποίηση της αλυσίδας McDonald’s στη Γλυφάδα
Το εστιατόριο εκτείνεται σε τρία επίπεδα, ισόγειο, ημιώροφο και υπόγειο, ενώ διαθέτει ειδικό χώρο για πάρτι, καθώς και σύντομα εξωτερική παιδική χαρά.
Λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, ενώ προσφέρει και digital εμπειρία με το μηχάνημα αυτόματης συναλλαγής (kiosk). Τα kiosks είναι καινοτόμες digital εφαρμογές (οθόνες) μέσα στο εστιατόριο, τα οποία χειρίζεται προσωπικά ο πελάτης και έχει τη δυνατότητα να επιλέγει ο ίδιος το μενού του, με μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο στην παραγγελία του.
Τα επίσημα εγκαίνια του νέου εστιατορίου θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου