Η Mango θα προσθέσει ένα επιπλέον κανάλι πωλήσεων σε τρεις ευρωπαϊκές χώρες: το Amazon. Η ισπανική αλυσίδα καταστημάτων μόδας πρόκειται να εγκαινιάσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μέσα στην ιστοσελίδα του γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου στη Βρεανία, τη Γαλλία και τη Γερμανία.
Η Mango, σύμφωνα με την El Pais, θα συνεχίσει επίσης να διατηρεί φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα στις χώρες αυτές, αλλά μέσω της Amazon έχει ως αποκτήσει μια νέα βιτρίνα και κυρίως πρόσβαση σε εκατομμύρια επιπλέον πελάτες.
Η ισπανική εταιρεία Μάνγκο, παρότι θα «φιλοξενείται» από την Amazon, θα έχει τον πλήρη έλεγχο του ηλεκτρονικού της καταστήματος: θα καθορίζει τις τιμές, θα διαθέτει δικούς της καταλόγους και υπηρεσίες logistics. Αλλά θα χρησιμοποιεί το υπολογιστικό σύστημα και το σύστημα πληρωμών της Amazon, καθώς φυσικά και τη βάση πελατών της.
Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, στη Βρετανία η Mango θα πουλά μέσω της Amazon ρούχα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Στη Γαλλία και τη Γερμανία, τουλάχιστον προς το παρόν, θα αφήσει έξω από το νέο ηλεκτρονικό της κατάστημα τους καλύτερους πελάτες της, δηλαδή τις γυναίκες.