Μετά από διεθνή διαγωνισμό, η Intracom Defense Electronics (IDE), θυγατρική της Intracom Holdings, προχώρησε σε επέκταση της συμφωνίας με τη BOEING στο πλαίσιο του προγράμματος εκσυγχρονισμού CNS/ATM (Communication, Navigation, Surveillance/ Air Traffic Management) των αεροσκαφών έγκαιρης προειδοποίησης AWACS του NATO.
Το νέο έργο της IDE αφορά εξειδικευμένα υποσυστήματα των αεροσκαφών AWACS και οι παραδόσεις θα ολοκληρωθούν τον Μάιο του 2017.
Το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού CNS/ATM είναι κοινή προσπάθεια ανάπτυξης για τα αεροσκάφη έγκαιρης προειδοποίησης του ΝΑΤΟ και της Αμερικάνικης Πολεμικής Αεροπορίας, οπότε δημιουργούνται προοπτικές για επέκταση της συνεργασίας και στα αεροσκάφη έγκαιρης προειδοποίησης των ΗΠΑ.
Η IDE συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής όπως και σε διεθνείς συνεργασίες για την παραγωγή και εξαγωγή αμυντικού εξοπλισμού και περιλαμβάνεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του ΝΑΤΟ. Εξάγει προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στην Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, στις ΗΠΑ, στην Κύπρο, στο Λουξεμβούργο (NSPA) και στη Σουηδία.