Tη δυνατότητα πληρωμής όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών συντήρησης ή επισκευής των φωτοβολταϊκών σταθμών με τη χρήση πιστωτικών καρτών οποιασδήποτε τράπεζας και μέχρι 12 άτοκες δόσεις, δίνει η εταιρεία κατασκευής και συντήρησης φωτοβολταϊκών έργων, Messaritis Ανανεώσιμες, στο πλαίσιο των οικονομικών εξελίξεων.
Με αυτόν τον τρόπο η Μessaritis Ανανεώσιμες προφυλάσσει τη ρευστότητα των δοκιμαζόμενων ανεξάρτητων Φ/Β παραγωγών και διευκολύνει την πραγματοποίηση της προληπτικής ή και επεμβατικής συντήρησης των Φ/Β σταθμών που είναι αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία τους, προκειμένου να μην απωλέσουν μέρος της παραγωγής για τους μεγαλύτερα παραγωγικούς μήνες του έτους που διανύουμε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Η εταιρεία Μessaritis Ανανεώσιμες αποτελεί μέρος του ομίλου εταιριών ΜΕΣΣΑΡΙΤΗΣ, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της ενέργειας από το 1955. Είναι ένας από τους βασικότερους και παλαιότερους προμηθευτές ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Μέσης και Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ Α.Ε., καθώς και άλλων πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει πιστοποιηθεί με ISO9001:2008 από τους Lloyd’s για τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών, καθώς και για τη διεξαγωγή δοκιμών σύμφωνα με το πρότυπο EN62446:2009.