Την υποστήριξη της Πολεμικής Αεροπορίας για τον εφοδιασμό της Πολεμικής Αεροπορίας με λιπαντικά τύπου W100, ανέλαβε η ONEX, παραγόμενα από την εταιρεία Shell Aviation, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες συντήρησης των αεροσκαφών τύπου PZL M-18B.
Τα εν λόγω λιπαντικά παραδόθηκαν στην 359 Μονάδα Αεροπορικής Εξυπηρέτησης Δημοσίων Υπηρεσιών στο Τατόι, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας (στις αρχές Νοεμβρίου).
Το αεροσκάφος PZL-Mielec M-18 Dromander είναι μονοκινητήριο αεροσκάφος αεροψεκασμού και αεροπυρόσβεσης και κατασκευάστηκε στην Πολωνία από την PZL-Mielec, με τη βοήθεια της αμερικανικής Rockwell International. To M-18 Dromader χρησιμοποιείται από την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία από τις 351 Μοίρα Αεροπορικών Εφαρμογών και 359 ΜΑΕΔΥ στο Τατόι, με έδρα την 112 Πτέρυγα Μάχης στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας.
Σήμερα, ο ρόλος του συγκεκριμένου τύπου αεροσκάφους έχει επικεντρωθεί στην κατάσβεση των πυρκαγιών. Είναι δε κατάλληλο για τη μορφολογία του ελληνικού εδάφους, καθώς μπορεί να προσεγγίσει δύσβατες ορεινές εκτάσεις και περιοχές με κλίσεις έως και 60%.
Σημειώνεται ότι η ΟΝΕΧ αποτελεί έναν πολυεθνικό τεχνολογικό και επενδυτικό Όμιλο με διεθνή παρουσία στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.