Απονεμήθηκε το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, επιχειρηματικό ξεκίνημα χρονιάς 2014» στην εταιρεία Ancient Greek Sandals.
Σημειώνεται ότι τα τελευταία επτά χρόνια, έχουν απονεμηθεί συνολικά 350.000 ευρώ σε μετρητά σε επτά νέες επιχειρήσεις με έδρα την Ελλάδα, αποδεικνύοντας έμπρακτα την πίστη του Sir Στέλιου Χατζηιωάννου στις δυνατότητες των νέων δημιουργικών και καινοτόμων Ελλήνων επιχειρηματιών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Ο ιδρυτής της easyJet, του ομίλου easyGroup και του Stelios Philanthropic Foundation, απένειμε φέτος το έπαθλο των 50.000 ευρώ στους κ. Νικόλα Μίνογλου και κυρία Χριστίνα Μαρτίνη της Ancient Greek Sandals. Η επιχείρηση, που έχει έδρα στα Οινόφυτα, δημιουργεί υψηλής ποιότητας δερμάτινα χειροποίητα αρχαιοελληνικά σανδάλια, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε σχετικά ότι «Για 7η συνεχή χρονιά επέλεξα να στηρίξω πολλά υποσχόμενους νέους Έλληνες επιχειρηματίες με όραμα, δημιουργικότητα και καινοτόμες ιδέες που, σε μια τόσο δύσκολη οικονομική εποχή για την Ελλάδα, τολμούν και επιχειρούν στη χώρα τους, θέτοντας μακροπρόθεσμα σχέδια και στόχους. Όταν υπάρχει τόλμη και πίστη υπάρχουν και λύσεις και στις περιπτώσεις ειδικά των φετινών επιχειρήσεων που βρέθηκαν στο τελικό στάδιο, είναι εντυπωσιακή η διάθεση των νέων επιχειρηματιών να εξάγουν τα προϊόντα τους και να ενισχύσουν την εξωστρέφεια. Η Ancient Greek Sandals έχοντας μία δημιουργική ιδέα που βασίστηκε σε ένα βιώσιμο και υγιές επιχειρηματικό πλάνο, αφουγκράστηκε την αγορά, εξέλιξε την επιχείρησή της βλέποντας την να αναπτύσσεται και να καρποφορεί ακόμα και σε ένα άγονο επιχειρηματικό περιβάλλον. Τους αξίζουν συγχαρητήρια».