Διαγωνισμό με έπαθλο ένα ταξίδι στο Λος Άντζελες με αφορμή τα GRAMMY Awards® 2015, διοργανώνει η Mastecard.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, από την 1η έως τις 30 Νοεμβρίου οι κάτοχοι των καρτών MasterCard μπορούν, με κάθε αγορά τους αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα attica, να εξασφαλίσουν μια συμμετοχή στην κλήρωση για ένα πενθήμερο ταξίδι στην «πόλη των Αγγέλων», για να ζήσουν τη μαγεία των GRAMMY Awards®, που θα πραγματοποιηθούν στις 9 Φεβρουαρίου του 2015.
Ο νικητής με ένα συνοδό θα απολαύσουν μια σειρά από προνόμια, όπως επίσημο ένδυμα για την τελετή, πολυτελή μεταφορά με λιμουζίνα τη βραδιά των βραβείων, τη μοναδική ευκαιρία να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί αλλά και μια πρόσκληση να παρευρεθούν στα λαμπερά πάρτυ των διασήμων, πριν και μετά την τελετή.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πραγματοποιήσετε τουλάχιστον μία αγορά στα πολυκαταστήματα attica της Αθήνας (City Link, Golden Hall, The Mall Athens) ή της Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή, Mediterranean Cosmos) έως τις 30 Νοεμβρίου, χρησιμοποιώντας κάρτα της MasterCard. Περισσότερες συναλλαγές, ισοδυναμούν με περισσότερες συμμετοχές.
Επιπλέον, 100 τυχεροί θα κερδίσουν επιτόπου μια δωροεπιταγή attica αξίας 100 ευρώ, την οποία μπορούν να παραλάβουν άμεσα από το ταμείο πολλαπλών αγορών.
Αυτόματα λαμβάνουν μέρος στην ηλεκτρονική κλήρωση για να κερδίσουν το ταξίδι στο Λος Άντζελες, προκειμένου να παρευρεθούν στα GRAMMY Awards®, να ακούσουν τους αγαπημένους τους τραγουδιστές ζωντανά, να διασκεδάσουν παρέα με την αφρόκρεμα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και να νιώσουν τον παλμό της μοναδικής γιορτής!
Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της MasterCard στην Ελλάδα δήλωσε σχετικά πως «το μοναδικό δώρο του ταξιδιού στο Λος Άντζελες και της συμμετοχής στα GRAMMY Awards® αλλά και οι δωροεπιταγές attica για 100 κατόχους καρτών MasterCard αποτελεί κομμάτι της δέσμευσής μας να προσφέρουμε στιγμές ανεκτίμητης αξίας σε όσο περισσότερους αυτό είναι εφικτό. Σε συνεργασία με τα πολυκαταστήματα attica στόχος μας είναι οι κάτοχοι των καρτών μας να απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια πάντα και να επιβραβεύονται πολλαπλώς για τη χρήση της κάρτας τους».
Η Εύη Κλαουδάτου, Marketing Director των πολυκαταστημάτων attica, πρόσθεσε ότι «στόχος μας στα πολυκαταστήματα attica είναι η βόλτα για ψώνια να μετατρέπεται σε μια μοναδική εμπειρία κι αυτό ακριβώς επιτυγχάνεται με τη συγκεκριμένη συνεργασία με τη MasterCard.»
Για περισσότερες πληροφορίες και όρους συμμετοχής μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.mastercard.grκαιwww.atticadps.gr καθώς και στη σελίδα της MasterCard στο Facebook facebook.com/MasterCardGreece.