Με συνέπεια στις διαχρονικές αξίες του, και με επίκεντρο πάντα τον Έλληνα καταναλωτή, τα super market Βερόπουλος συνεχίζουν να προσφέρουν την ποιότητα και την ποικιλία όχι μόνο στα προϊόντα αλλά και στις υπηρεσίες τους, με στόχο την καθημερινή εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Το e-shop των Super Market Βερόπουλος, είναι μια από τις πρωτοπόρες πρωτοβουλίες για τη βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης των πελατών του, η οποία ξεκίνησε πριν από 14 χρόνια.

Σήμερα, ακόμα πιο σύγχρονο, το e-shop παρέχει ακόμα πιο εύκολη πλοήγηση, προκειμένου να γίνονται οι αγορές με μεγαλύτερη ταχύτητα, μεγαλύτερη ασφάλεια, αλλά και υπηρεσίες που βοηθούν τον καλύτερο προϋπολογισμό των χρημάτων, καθώς οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται για την κατάσταση των παραγγελιών τους και να βλέπουν τις παραγγελίες που έχουν κάνει στο παρελθόν.

Επίσης, με την υπηρεσία διανομής «Κατ’ οίκον», μπορούν να λάβουν τα ψώνια τους στο σπίτι, χωρίς χρέωση.

Επιπλέον, οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν από τα προνόμια της ΒΕΡΟκάρτας, και έτσι να κάνουν τις αγορές τους ακόμα πιο οικονομικά.

Για ακόμα πιο γρήγορες και ξεκούραστες αγορές, όποια στιγμή επιθυμείτε αλλά και όπου και αν βρίσκεστε, επισκεφτείτε το ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα Βερόπουλος.