Επικεφαλής της T-Mobile Πολωνίας αναλαμβάνει προσωρινά ο εκτελεστικός γενικός διευθυντής του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΤΕ.
Όπως αναφέρεται, ο κ. Πιπερίδης, ο οποίος θα διατηρήσει παράλληλα τα σημερινά του καθήκοντα στον Όμιλο ΟΤΕ, αναλαμβάνει μεταβατικός διευθύνων σύμβουλος (Interim CEO) της T-Mobile Polska από την 1η Νοεμβρίου, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του σημερινού επικεφαλής, κ. Μίροσλαβ Ρακόφκσι, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της T-Mobile Polska, η εμπειρία του κ. Πιπερίδη στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και η γνώση του για την Πολωνική αγορά – ως μέλος του Συμβουλίου Διεύθυνσης της εταιρίας – «θα βοηθήσουν σημαντικά στην επιτυχή αντιμετώπιση των προκλήσεων της αγοράς».
«Η ανάληψη της θέσης του Interim CEO από τον κ. Πιπερίδη, αποτελεί ακόμη μία αναγνώριση, σε επίπεδο Ομίλου Deutsche Telekom, του έργου που γίνεται από την διοικητική ομάδα και τους ανθρώπους του ΟΤΕ», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ.
Ο Πιπερίδης είναι εκτελεστικός γενικός διευθυντής του Ομίλου ΟΤΕ από τον Φεβρουάριο του 2011 και γενικός εμπορικός διευθυντής της COSMOTE από το Νοέμβριο του 2007. Έχει εργαστεί από θέσεις ευθύνης σε εταιρείες ηλεκτρονικών επικοινωνιών ανά την Ευρώπη (Vodafone Ελλάδας, O2 Γερμανίας, ΟΤΕ Investments, RomΤelecom Ρουμανίας, Wind Ελλάδας).