Το πρόγραμμα YOU@S&B, το οποίο παρέχει σε άνεργους νέους τη δυνατότητα να αποκτήσουν ουσιαστική επαγγελματική εμπειρία μέσω 9μηνης αμειβόμενης απασχόλησης στην εταιρεία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά A.E., συνεχίζει για 2η διαδοχική χρονιά.
Φέτος, το YOU@S&B προσφέρει σε 15 απόφοιτους λυκείου, ανώτερης ή ανώτατης εκπαίδευσης με μικρή ή καθόλου επαγγελματική εμπειρία, 9 μήνες εργασίας στην εταιρεία S&B στους τομείς: Έρευνα & Ανάπτυξη, Ανάπτυξη Εργασιών, Εξόρυξη & Επεξεργασία, Ποιοτικό Έλεγχο, Περιβαλλοντική Διαχείριση, Συντήρηση Μηχανολογικού Εξοπλισμού, Βιώσιμη Ανάπτυξη, Χρηματοοικονομικά, Πληροφορική, Ανθρώπινο Δυναμικό, Τοπογραφίας & Μεταλλειοκτησίας και Γραμματειακή Υποστήριξη Πωλήσεων.
Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας www.youatsandb.gr από τις 27 Οκτωβρίου έως και τις 9 Νοεμβρίου 2014. Εκεί, περιγράφεται αναλυτικά η διαδικασία επιλογής και το περιεχόμενο του προγράμματος. Οι 15 νέοι που θα επιλεγούν τελικά θα ξεκινήσουν την 9μηνη εργασία τους από τον Ιανουάριο του 2015.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο website www.youatsandb.gr ή στη σελίδα του προγράμματος στο facebook