Τη νέα πρότυπη μονάδα γιαουρτιού που κατασκεύασε στις Σέρρες παρουσιάζει η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι. Η επένδυση της Κρι Κρι πραγματοποιήθηκε στον χώρο των κεντρικών εγκαταστάσεών της στις Σέρρες και περιλαμβάνει την κατασκευή νέας, σύγχρονης παραγωγικής μονάδας, με τους αναγκαίους αποθηκευτικούς χώρους υλικών και ετοίμων προϊόντων, συνολικής κάλυψης 12.000 τ.μ. Το νέο εργοστάσιο γιαουρτιού έχει διπλάσια παραγωγική δυναμικότητα από το προηγούμενο και στην πλήρη λειτουργία του θα απασχολεί περισσότερους από 100 εργαζόμενους.
Στον κλάδο του γιαουρτιού η Κρι Κρι έχει πανελλαδική διανομή, με ανοδικά μερίδια αγοράς, καθώς και εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 10 χώρες (με πιο σημαντικές Γερμανία, Δανία, Ολλανδία, Ιταλία, Αγγλία, Ιράκ).
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κρι Κρι, κ. Παναγιώτης Τσινάβος δήλωσε σχετικά ότι «Το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον και η ατυχής συγκυρία δεν πτόησαν την ΚΡΙΚΡΙ. Εφαρμόζουμε με συνέπεια το αναπτυξιακό μας πλάνο. Η δημιουργία του νέου εργοστασίου γιαουρτιού, συνολικής επένδυσης 20 εκατομμυρίων ευρώ, είναι ορόσημο για την εταιρία μας και πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει τον κύριο μοχλό ανάπτυξης μας, τα επόμενα χρόνια. Στην πορεία αυτή, αναγνωρίζουμε τον καθοριστικό ρόλο της στήριξης των ανθρώπων μας, που αποτελούν και το σημαντικότερο κεφάλαιο της εταιρείας. Δείχνουμε, έμπρακτα, το σεβασμό μας στους παραγωγούς γάλακτος, τους προμηθευτές και τους μετόχους μας. Γνώμονας μας παραμένει πάντα ο καταναλωτής, στις ανάγκες του οποίου επιδιώκουμε να ανταποκριθούμε και αυτός να νιώθει περήφανος που καταναλώνει τα προϊόντα μας».