Συνεχίζεται το πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών του www.travelplan.gr, «travel and win», εξακολουθώντας να προσφέρει ένα εισιτήριο δωρεάν σε οποιοδήποτε προορισμό, με τη συμπλήρωση των δέκα αεροπορικών εισιτηρίων.

Η εταιρεία Travel Plan του Ομίλου Eurostar ATEBE εγκαινίασε το πρόγραμμα «travel and win» για τους χρήστες του διαδικτυακού τόπου www.travelplan.gr, στις 17 Φεβρουαρίου 2014 με στόχο την έμπρακτη επιβράβευση της εμπιστοσύνης και της πίστης των πελατών της. Το «travel and win» αποτελεί το πρώτο online πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών (loyalty) ταξιδιωτικού site στην ελληνική αγορά και απευθύνεται σε υπάρχοντες και νέους πελάτες του δικτυακού καταστήματος. Επιπλέον, έδωσε την ευκαιρία στους πελάτες της που έκλεισαν αεροπορικό εισιτήριο μέχρι τις και 10/04/2014, αυτό να μετρήσει διπλό.

«Πρωτοπορούμε και στο online με το πρόγραμμα Loyalty που εγκαινιάζουμε το οποίο βασίζεται σε παγκόσμια πρότυπα, πρωτοποριακά για τα ελληνικά δεδομένα με γνώμονα την ικανοποίηση και των πιο εξεζητημένων τουριστικών απαιτήσεων», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Travel Plan κ. Γεώργιος Δασκαλάκης, αναφερόμενος στο πρόγραμμα και πρόσθεσε ότι «στο μέλλον επιφυλάσσουμε ακόμα περισσότερα προνόμια για τα μέλη μας».

Ολοι οι όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα ανταμοιβής βρίσκονται στη σελίδα της εταιρείας, ενώ στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται αυτόματα όλοι όσοι έχουν πραγματοποιήσει αγορά αεροπορικού εισιτηρίου από το travelplan.gr από την 01/01/2014 και μετά.