από metereologos.gr
Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017
 

Μεγάλου: Οι προοπτικές των τραπεζών στο πιο ευνοϊκό σημείο από αρχή της κρίσης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: πριν 44'Σχολιάστε
Σε επιταχυνόμενη τροχιά εξομάλυνσης έχουν εισέλθει οι ελληνικές τράπεζες, καταγράφοντας σημαντική μείωση των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων και σταθερή επαναφορά των καταθέσεων του ιδιωτικού τομέα, τόνισε, μεταξύ άλλων, ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου της Τράπεζας
Κοστέλο: Οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα πρέπει να συνεχιστούν μετά το τρίτο μνημόνιο
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20:02Σχολιάστε
Μήνυμα ότι οι μεταρρυθμίσεις δεν θα ολοκληρωθούν με το κλείσιμο του τρίτου μνημονίου έστειλε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στους θεσμούς Ντέκλαν Κοστέλο, κατά τη διάρκεια του ετήσιου διεθνούς επενδυτικού συνεδρίου για την Ελλάδα, που διοργανώνει στη Νέα Υόρκη το Capital Link.
ΑΑΔΕ: €711 εκατ. αδήλωτα εισοδήματα εμφάνισαν οι Ελληνες στην εφορία
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19:56Σχολιάστε
Πρόσθετα φορολογικά έσοδα ύψους 711 εκατομμυρίων ευρώ απέδωσε στο Δημόσιο η ρύθμιση για την οικειοθελή αποκάλυψη εισοδημάτων, όπως έκανε γνωστό ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) Γιώργος Πιτσιλής στην ομιλία του στο 19ο διεθνές επενδυτικό συνέδριο για την Ελλάδα, που πραγματοποιείται από την Capital Link στη Νέα Υόρκη.
Συνάντηση Κορυφής στη Ν.Υόρκη για την ελληνική οικονομία και τις επενδύσεις
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19:45Σχολιάστε
Πάνω από 1.350 επενδυτές, επιχειρήσεις και διεθνείς τράπεζες, συμμετείχαν στο "19ο Ετήσιο Capital Link Invest in Greece Forum" πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Club της Νέας Υόρκης.
Deutsche Bank: Εξοδος της Ελλάδας από το πρόγραμμα τον Αύγουστο '18
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19:27Σχολιάστε
Η επιτυχής έξοδος της Ελλάδας από το πρόγραμμα τον Αύγουστο του 2018 είναι το βασικό σενάριο της Deutsche Bank, όπως αναφέρει σε ειδική έκθεσή της, με τίτλο: «Η Ελλάδα το 2018: Επιτέλους κάποιο φως στην άκρη του τούνελ».
Βουλή: Αρχισε η συζήτηση του προϋπολογισμού στην Ολομέλεια
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08:29 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 19:07Σχολιάστε
Η συζήτηση θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις καθώς θα διακοπεί την Τετάρτη και θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, προκειμένου ο πρωθυπουργός να παραστεί στη Σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών.
Εμπορική συμφωνία E.E. -Ιαπωνίας: Κατάργηση δασμών στα αυτοκίνητα
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18:46Σχολιάστε
H εμπορική συμφωνία μεταξύ Ε.Ε και Ιαπωνίας η οποία φιλοδοξεί να δημιουργήσει την μεγαλύτερη οικονομική ζώνη εμπορίου στον κόσμο, και συμφωνήθηκε κατ΄αρχήν από τις δύο πλευρές θα απαλλάξει από δασμούς τα αυτοκίνητα που εισάγονται από την Ιαπωνία.
Κ29 της Dolce στην Αθήνα
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18:29Σχολιάστε
Το σήμα Dolce της Wyndham φέρνει στην Ελλάδα η Zeus International, η οποία τις επόμενες ημέρες ανοίγει στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, στο κέντρο της Αθήνας, το «K29», το πρώτο «έξυπνο» συγκρότημα πολυτελών σουϊτών στην Ελλάδα.
Ερευνα: Εργοδότες vs Eργαζόμενων
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18:07Σχολιάστε
Την γνώμη των εργοδοτών για την αγορά εργασίας στην Ελλάδα, παρουσιάζει έρευνα της Adecco Ελλάδας, μέλος του Ομίλου Adecco, παγκόσμιου ηγέτη στην παροχή λύσεων Ανθρώπινου Δυναμικού.
Μικρή πτώση 0,3% κατέγραψε το Χρηματιστήριο Αθηνών τη Δευτέρα
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11:17 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 15:44Σχολιάστε
Ήπια υποχώρηση κατέγραψε η χρηματιστηριακή αγορά στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, εν μέσω χαμηλής συναλλακτικής δραστηριότητας.
Νοβότνι-ΕΚΤ: Να θεσπιστεί ρυθμιστικό πλαίσιο για το bitcon
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14:55Σχολιάστε
Η Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζεται να εξετάσει το ενδεχόμενο θέσπισης ρυθμιστικού πλαισίου για το bitcoin, δήλωσε σήμερα ο Έβαλντ Νοβότνι, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ).
Συνεχής βελτίωση για τις εξαγωγές -αυξήθηκαν 8,6% τον Οκτώβριο
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14:27Σχολιάστε
Η είσοδος της ελληνικής οικονομίας σε φάση σταθεροποίησης έχει αρχίσει να ευνοεί ξεκάθαρα την προσπάθεια των Ελλήνων εξαγωγέων να προωθήσουν τα προϊόντα τους στις διεθνείς αγορές.
Εσοδα €201,45 εκατ. από τη χορήγηση φάσματος στη ζώνη των 1800 ΜΗz
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14:14Σχολιάστε
Ολοκληρώθηκε σήμερα Δευτέρα επισήμως η διαδικασία χορήγησης δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων στη ζώνη των 1800 MHz, με την υπογραφή των συμβάσεων παραχώρησης, ανάμεσα στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) και τους επικεφαλής των τριών παρόχων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.
Επενδύσεις υψηλού κινδύνου στις διεθνείς αγορές
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13:19Σχολιάστε
Διατηρείται η διάθεση για επενδύσεις υψηλού κινδύνου στις διεθνείς αγορές. Σύμφωνα με την πρωινή ανάλυση της Alpha Bank, στις ΗΠΑ οι νέες θέσεις εργασίας μη συμπεριλαμβανομένου του αγροτικού τομέα αυξήθηκαν το Νοέμβριο κατά 228.000 (εκτίμηση: 195.000, Οκτώβριος: 244.000), υπερβαίνοντας το μέσο όρο δώδεκα μηνών (173.000).
Αύξηση 0,5% στη βιομηχανική παραγωγή τον Οκτώβριο
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12:42Σχολιάστε
Βελτιώθηκε ο δείκτης βιομηχανικής παραγωγής τον Οκτώβριο σύμφωνα με τα στοιχεία Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.
1|2|3|4|5|...27