Με τη συμμετοχή 26 ιατρών όλων των ειδικοτήτων ολοκληρώθηκε η Ημερίδα Υγείας Ask your Doctor που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Ιουνίου στην Αίγλη Ζαππείου.
Στο πλαίσιο της ημερίδας, τέσσερις προσκεκλημένοι ιατροί, εκτός από την παρουσίασή τους, προχώρησαν στην προσφορά δωρεάν υπηρεσιών της ειδικότητάς τους για το κοινό που παραβρέθηκε στην εκδήλωση. Οι νικητές των προσφορών θα ανακοινωθούν έπειτα από κλήρωση.
*Ο Μαιευτήρας –Γυναικολόγος Βασίλειος Κελλάρης μίλησε για τη διατήρηση της γονιμότητας σε ασθενείς με καρκίνο του μαστού και προσέφερε μια εξωσωματική γονιμοποίηση.
*Ο Χειρουργός Σπονδυλικής Στήλης και Ορθοπαιδικός Χειρουργός Κωνσταντίνος Σταραντζής αναφέρθηκε στην τεχνολογία αιχμής στην χειρουργική της σπονδυλικής στήλης και προσέφερε 1 επέμβαση μικροδισκεκτομής σπονδυλικής στήλης (αφορά στην αμοιβή χειρουργού-βοηθού-αναισθησιολόγου).
*Ο Νευροχειρουργός και Χειρουργός σπονδυλικής στήλης Γεώργιος Δημογέροντας ανέλυσε τις ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές στη χειρουργική της σπονδυλικής στήλης και προσέφερε 1 διαδερμική οσφυική μικροδισκεκτομή για δισκοκήλη.
*Ο Γενικός Χειρουργός Δημήτριος Μουσιώλης μίλησει για την αιμορροϊδοπάθεια και τους σύγχρονους τρόπους αντιμετώπισης και προσέφερε 3 δωρεάν επεμβάσεις με το σύστημα των υπερήχων ή λέιζερ.
Στην ημερίδα συμμετείχαν: η Αγγελική -Διονυσία Αρχοντοπούλου, Χειρουργός Οδοντίατρος-Περιοδοντολόγος, ο Αντώνης Δ. Βασιλειάδης, Ορθοπαιδικός χειρουργός, Χειρουργική άνω άκρου, Επανορθωτική Μικροχειρουργική, ο Σταύρος Βουρεκάς, Ουρολόγος, Ρομποτική χειρουργική, ο Εμμανουήλ Γεωργιαννάκης, Θωρακοχειρουργός, ο Κωνσταντίνος Δημητρούλης, Μαιευτήρας –Γυναικολόγος, Ειδικός στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, η Ελένη Ζαχαράκη, Χειρουργός Οδοντίατρος, ο Νικόλαος Κατσένης, Χειρουργός Ουρολόγος, η Διονυσία Κελγιώργη, Γενική Χειρουργός, η Μελίνα Κωσταρέλου Δροσίνη, Χειρουργός Οδοντίατρος, ο Αναστάσιος Λιλικάκης, Ορθοπαιδικός χειρουργός, ο Ευάγγελος Λοΐζος, Χειρουργός οδοντίατρος, προσθετολόγος, ο Νικόλαος Ματθαίου, Χειρουργός Οφθαλμίατρος, Ειδικός στην Παθολογία και την Χειρουργική του Γλαυκώματος, ο Νικόλας Μπαλτογιάννης, Παιδοχειρουργός- Παιδίατρος, η Μαρία Μπαρμπαρή, Ενδοκρινολόγος, ο Δημήτριος Νικολόπουλος, Ορθοπαιδικός Χειρουργός –Αρθροσκόπος, ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Καρδιολόγος, ο Κωνσταντίνος Παπαναστασόπουλος, Ορθοπεδικός χειρουργός, Χειρουργός Σπονδυλικής Στήλης, ο Γεώργιος Παρτσινέβελος, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Εξειδικευθείς στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική, ο Απόστολος Ρουμπελάκης, Καρδιοχειρουργός, Ειδικός Ρομποτικής και Ελάχιστα επεμβατικής Καρδιοχειρουργικής, ο Νίκος Τζινιέρης, Ορθοπαιδικός χειρουργός, Χειρουργός Άνω Άκρου- Χεριού, Μικροχειρουργός, ο Σταύρος Τομπρής, Γναθοπροσωπικός Χειρουργός και ο Χρήστος Τριανταφύλλου, Ορθοπαιδικός Χειρούργος, Αρθροσκοπική Χειρουργική.
Η ημερίδα Υγείας Ask your Doctor διοργανώθηκε από την Koufalis Media s.a.