Μετά την ολοκλήρωση της έκδοσης και διάθεσης τον Νοέμβριο 2017 ομολογιών συνολικήςονομαστικής αξίας 250.000.000 ευρώ, λήξεως το 2024, με ετήσιο επιτόκιο 2,375% και μετην εγγύηση της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, οι οποίες έχουν εισαχθείπρος διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο της Ιρλανδίας, η TITAN GLOBAL FINANCE PLC, θυγατρική εταιρία της Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ, ανακοίνωσε ότιπροτίθεται να προβεί στην έκδοση και διάθεση πρόσθετων ομολογιών ποσού 50.000.000με τους ίδιους όρους που ισχύουν για τις αρχικές ομολογίες.
Οινέες ομολογίες αναμένεται επίσης να εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριοτης Ιρλανδίας. Μετά την έκδοση των νέων ομολογιών, οι αρχικές ομολογίες και οι νέεςομολογίες θα ενοποιηθούν και αποτελέσουν ενιαία σειρά ομολογιών.
Διαχειρίστριες για την έκδοση και διάθεση των νέων ομολογιών ορίστηκαν οι τράπεζεςHSBC Bank plc, Société Générale, Εθνική και Raiffeisen BankInternational AG.
Τα κεφάλαια που θα αντληθούν από την έκδοση των νέων ομολογιών θαχρησιμοποιηθούν για την κάλυψη γενικών εταιρικών σκοπών, στους οποίουςσυμπεριλαμβάνεται η εξόφληση τραπεζικού και λοιπού δανεισμού.
Η έκδοση των νέων ομολογιών τελεί υπό προϋποθέσεις και ιδίως από την αποδεκτή απότην εκδότρια τιμολόγησή τους.