από metereologos.gr
Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018
 
 

Οι φιναλίστ του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας

Διαγωνίζονται για χρηματοδότηση ύψους 1.250.000 ευρώ
Οι φιναλίστ του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Τους 10 φιναλίστ του εφετινού βραβείου για νεοφυείς και αρχικού σταδίου επιχειρήσεις, που διαγωνίζονται για χρηματοδότηση ύψους 1.250.000 ευρώ, καθοδήγηση και υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης μέσω του δικτύου συνεργατών και υποστηρικτών του θεσμού, ανακοίνωσε το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας (ΕΒΕ). 

Η κριτική επιτροπή του βραβείου, αποτελούμενη από 10 έμπειρους επιχειρηματίες και στελέχη, αξιολόγησε προσεκτικά κάθε επιχειρηματικό σχέδιο, καταλήγοντας στην επιλογή των 10 φιναλίστ, με βάση τη βιωσιμότητα, την καινοτομία, τη χρηματοοικονομική σύνεση και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Οι φιναλίστ του εφετινού διαγωνισμού δραστηριοποιούνται σε έξι διαφορετικούς τομείς, όπως η εκπαίδευση, η ιατρική τεχνολογία, τα τρόφιμα και ποτά, η μόδα, ο τουρισμός και η τεχνολογία.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι ψηφιακές και δημιουργικές υπηρεσίες και υπηρεσίες πληροφόρησης έχουν την ισχυρότερη αντιπροσώπευση στον διαγωνισμό, με τον τουρισμό να έρχεται δεύτερος. Αυτοί οι δύο τομείς αντιπροσωπεύουν το 36% των κατατεθειμένων αιτήσεων του τρέχοντος έτους.

Οι φιναλίστ του ΕΒΕ 2017 είναι:

1. 100mentors - διαδικτυακή πλατφόρμα που συνδέει μαθητές και φοιτητές με επαγγελματίες-mentors διεθνώς. 

2. Allcancode - διαδικτυακή εκπαιδευτική πλατφόρμα που καλλιεργεί τεχνολογικές δεξιότητες και γνώσεις προγραμματισμού μέσω διαδραστικών παιχνιδιών.

3. BET Solutions - εταιρεία που προσφέρει καινοτόμες λύσεις στη φαρμακευτική και ιατρική έρευνα μέσω τεχνολογικών και λογισμικών προϊόντων για τη μη επεμβατική, προκλινική αξιολόγηση νέων φαρμάκων ή βιομορίων.

4. Fresh strips - εταιρεία παροχής λύσεων χαμηλού κόστους στον τομέα της συσκευασίας, οι οποίες πληροφορούν τον καταναλωτή για την ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων που αγοράζει.   

                            
5. Kindred Honey Soda - φυσικό αναψυκτικό με ελληνικό μέλι και λεμόνι.

6. Kooreloo - εταιρεία που σχεδιάζει επώνυμες τσάντες και αξεσουάρ και συνδυάζει τη σύγχρονη αισθητική με επιλεγμένα στοιχεία της ελληνικής και μεσογειακής παράδοσης.

7. Tech Τalent - εκπαιδευτική πλατφόρμα και πλατφόρμα εύρεσης εργασίας, για επαγγελματίες στον χώρο των τεχνολογιών και της πληροφορίας των επικοινωνιών.   

                                                            
8. Quizdom Education - διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης.

                  
9. Welcome - διαδικτυακή πλατφόρμα για την εξατομικευμένη και ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία.

10. WOVER - εφαρμογή για κινητά, η οποία παρέχει ένα προσωποποιημένο σύστημα ενημέρωσης για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.


HeliosPlus
Οικονομία περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
 
σχόλια (0)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
-