Εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία, από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, οι διορισμοί των μελών για τη συγκρότηση της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων ΑΕ και της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών.

Ειδικότερα, στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων, εγκρίθηκαν οι εισηγήσεις των υπουργών Οικονομίας, Ευκλείδη Τσακαλώτου, και του υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργου Σταθάκη, για τον διορισμό του Μιχαήλ Εκατομμάτη, ως αναπληρωτή προέδρου και τα μέλη της, Ερωφίλη Χριστοβασίλη, Μαρία Στυλιανίδου και Ιωάννα Καραντάνη.

Επίσης, εγκρίθηκαν οι προτεινόμενοι από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνο Σκουρλέτη, Ιωάννης Μπασιάς, στη θέση του προέδρου, και Σπυρίδωνας Μπέλλας, στη θέση του αντιπροέδρου της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων ΑΕ.

Τέλος, εγκρίθηκε η πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου, για το διορισμό του προέδρου της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών, Φιλοκτήμονα Αρναούτογλου.