Η Etihad Airways, εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ξεκινά την ετήσια εκστρατεία πωλήσεών της, με ένα επταήμερο εκπτώσεων που φτάνουν και το 50%, για τους επιβάτες της Οικονομικής και Διακεκριμένης θέσης. Ένα ευρύ φάσμα προορισμών διεθνώς είναι διαθέσιμο, μέσω κράτησης στο etihad.com ή μέσω τοπικού ταξιδιωτικού πράκτορα, μεταξύ 30 Αυγούστου και 5 Σεπτεμβρίου του 2016. Οι ναύλοι ισχύουν για ταξίδια μέχρι τον Ιούνιο του 2017.
Hπώληση θα προσφέρει μέχρι και 50% έκπτωση των εισιτηρίων προς σαράντα πέντε από τους πιο δημοφιλείς παγκόσμιους προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, την Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Αμερική. Οι προσφορές παγκόσμιων πωλήσεων από την Αθήνα αφορούν τους εξής προορισμούς μετ’ επιστροφής:
Αμπου Ντάμπι/Ντουμπάι στην Οικονομική Θέση 174 ευρώ και στη Διακεκριμένη 909 ευρώ, Σαγκάη στην Οικονομική Θέση 247 ευρώ και στη Διακεκριμένη 639 ευρώ, Μανίλα στην Οικονομική Θέση 264 ευρώ και στη Διεκεκριμένη 977 ευρώ, Μελβούρνη στην Οικονομική Θέση 420 ευρώ και στη Διακεκριμένη 1.333 ευρώ, Σίδνεϋ στην Οικονομική Θέση 425 ευρώ και στη Διακεκριμένη 1.332 ευρώ, Δελχί στην Οικονομική Θέση 133 ευρώ, Πεκίνο στη Διακεκριμένη Θέση 730 ευρώ, Μουμπάι στην Οικονομική Θέση 150 ευρώ και στη Διακεκριμένη 675 ευρώ, Λαχόρη στην Οικονομική Θέση 155 ευρώ και Κολόμπο στη Διακεκριμένη Θέση 939 ευρώ.
«Συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το παγκόσμιο δίκτυό μας φέτος και να προσθέτουμε επιπλέον αεροσκάφη στον στόλο μας, εξασφαλίζοντας ένα προϊόν υψηλής ποιότητας σε όλα τααεροσκάφη μας και είναι διαθέσιμα σε εκατομμύρια επισκέπτες που επιλέγουν να πετάξουν μαζί μας κάθε χρόνο. Συμπεριλαμβάνοντας τις αεροπορικές εταιρείες των εταίρων μας στην νέα προσφορά μας, παρέχουμε πρόσβαση σε ένα μεγαλύτερο κατάλογο προορισμών και ένα συνδυασμένο στόλο πάνω από 700 αεροσκάφη, εξασφαλίζοντας την ικανότητά μας να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στις προσωπικές ανάγκες κάθε επισκέπτη» δήλωσε ο κ. Daniel Barranger, Senior Vice President Global Sales της Etihad Airways.
Η εκστρατεία πωλήσεων της εταιρείας θα καλύψει ένα ευρύτερο φάσμα πόλεων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εξυπηρετούνται από την Etihad Airways Partners. Με ένα συνδυασμένο δίκτυο πάνω από 400 προορισμούς σε έξι ηπείρους, οι εταίροι παρέχουν ακόμη μεγαλύτερη πρόσβαση σε όλους τους συνδυασμένους προορισμούς της Etihad Airways, airberlin, Alitalia, Air Serbia, Air Seychelles, Etihad Regional, Jet Airways και Niki. Επιπλέον, τα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης Etihad Guest θα συνεχίσουν να κερδίζουν μίλια σε όλες τις τιμές πώλησης.
Προκειμένου να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες, η Etihad Airways συνεχίζει να επενδύει σε παγκόσμια ηγετικά προϊόντα εν πτήσει σε όλη την καμπίνα του αεροσκάφους της. Διαθέτει πρωτοπόρες υπηρεσίες, όπως τις ιπτάμενες νταντάδες για να βοηθάνε τους γονείς με μικρά παιδιά και τα Smart Καθίσματα Οικονομικής Θέσης, ειδικά σχεδιασμένα για να παρέχουν περισσότερη άνεση και χώρο για τα πόδια.
Περισσότερες προσθήκες υπηρεσιών υπάρχουν στο στόλο των αεροσκαφών τύπου Airbus 380S που εξυπηρετούν το Άμπου Ντάμπι, το Λονδίνο, το Σίδνεϋ, τη Βομβάη, τη Νέα Υόρκη και τη Μελβούρνη, ενώ υπηρεσίες στο Boeing 787 Dreamliner έχουν προστεθεί στη Σαγκάη, στο Περθ και στο Ντίσελντορφ, συμπεριλαμβανομένου του Άμπου Ντάμπι, με τα νέα αεροσκάφη να διατίθενται για την εξυπηρέτηση των επιβατών στο Γιοχάνεσμπουργκ πριν από το τέλος του έτους.
Όσον αφορά στις υπηρεσίες εδάφους, άνοιξαν νέες αίθουσες αναμονής κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και τη Μελβούρνη, ενώ το First Class Lounge and Spa που αποτελεί τη ναυαρχίδα τους , άνοιξε τις πόρτες του στο Άμπου Ντάμπι τον Μάιο. Παράλληλα με τις συνεχείς εξελίξεις των υπηρεσιών και βελτιώσεις επί του αεροσκάφους, η παγκόσμια πώληση είναι άλλη μία προσθήκη στην ποικιλόμορφη στρατηγική της Etihad Airways για την ανάπτυξη προϊόντων και την εμπειρία παγκόσμιας κλάσης για τους επισκέπτες της ώστε να μπορέσει να αναθεωρήσει τοντρόπο που ταξιδεύουμε.