Την πρώτη ιδιωτικοποίηση της νέας κυβέρνησης αναλαμβάνει να ολοκληρώσει το ΤΑΙΠΕΔ και καλεί τις επόμενες ημέρες τον ΟΠΑΠ που είχε πλειδοτήσει στο σχετικό διαγωνισμό να υπογράψουν τη σύμβαση για την παραχώρηση του αποκλειστικού δικαιώματος διοργάνωσης του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος. Σχετικό ρεπορτάζ είχε δημοσιευτεί στο Βήμα της Κυριακής.
Παράλληλα το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ μετά από εισήγηση του προέδρου του κ. Στέργιου Πιτσιόρλα και του διευθύνοντος συμβούλου κ. Αντώνη Λεούση ενέκρινε μείωση των αποδοχών τους κατά 30%.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενημερώθηκε αναφορικά με το διαγωνισμό για την παραχώρηση του αποκλειστικού δικαιώματος διοργάνωσης αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος. Αποφάσισε να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και παρείχε προς το σκοπό αυτό εξουσιοδότηση στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου για την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης, η οποία εγκρίθηκε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Το ΤΑΙΠΕΔ προτίθεται να προσκαλέσει στο προσεχές διάστημα τον πλειοδότη να υπογράψει τη σύμβαση.
Κατά τη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε επίσης, μετά από κοινή εισήγηση του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου, η μείωση των αποδοχών τους κατά 30%.