Σε τέσσερις βασικές εκθέσεις για γάμους, στη Στοκχόλμη, στη Βηρυτό, στη Μπανγκόκ και στο Λονδίνο λαμβάνει μέρος τοδίκτυο YourWeddinginGreece.com, ενώ εφέτος σε συνάντηση εργασίας με τα μέλη του τέθηκε και ο στόχος για την Ινδία και τη Νέα Υόρκη.
Το δίκτυο προβάλλει την Ελλάδα στο εξωτερικό ως προορισμό για γάμους (wedding destination). Tα τελευταία χρόνια εξάλλου ο γαμήλιος τουρισμός γνωρίζει μεγάλη άνθιση στην Ελλάδα, καθώς η χώρα διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει παγκόσμια γνωστή ως ένας από τους καλύτερους προορισμούς για γάμους.
Η πρώτη ενέργεια για το 2015 είναι η συμμετοχή σε δύο εκθέσεις στο εξωτερικό τον Φεβρουάριο, στηνGrekland Panoramaστη Στοκχόλμη, όπου παρουσιάζεται ολόκληρη η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός και το YourWeddinginGreece.com θα παρουσιάσει το γαμήλιο τουρισμό με συνεκθέτες δύο wedding planners, τη Life Eventsμε έδρα τη Ζάκυνθο, και τηνOlga’s Weddingμε έδρα την Αθήνα και στην έκθεση γάμουWedding Foliesστη Βηρυτό, με συνεκθέτες τη Grecotel, τη Mideast και τονΟργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης της προ του Αθω περιοχής. Το δίκτυο αξιοποιεί και τις δυνατότητες προώθησης που παρέχουν το διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα.
Τα μέλη του YourWeddinginGreece.com είναι:
∙Αστέρας Βουλιαγμένης
∙Grecotel
∙Mideast Travel Worldwide
∙Photopek
∙Olga’s Wedding
∙Divani Collection
∙Δήμος Αλοννήσου
∙G&M Weddings
∙Δήμος Χερσονήσου
∙Elite Events Santorini
∙Δήμος Ελαφονήσου
∙Thalatta Seaside Hotel
∙Hotel Liostasi
∙Astir Odysseus Kos
∙Δήμος Μονεμβασιάς
∙MTM DMC, Ρόδος
∙Aqua Vista Hotels
∙Spicy Bites Catering, Santorini
∙Oceanids Estate, Santorini
∙Pro-support, Santorini
∙Life Events
∙Phosart
∙Moments, Weddings and Events
Μέλη στο δίκτυο μπορούν να γίνουν όλοι οι προμηθευτές υπηρεσιών για γάμους από wedding planners, μέχρι προορισμοί της Ελλάδας, φωτογράφοι, εταιρίες catering, χώροι εκδηλώσεων και ξενοδοχεία.