Στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, στις απαιτούμενες επενδύσεις που πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα και στις νέες τάσεις επικοινωνίας και προώθησης των τουριστικών προϊόντων θα επικεντρωθεί το 13ο Συνέδριο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) «Τουρισμός & Ανάπτυξη», με θέμα «The Strategic Advantages of Greece: Investments & Growth».
Στις εργασίες του 13ου Συνεδρίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 20και21 Οκτωβρίου, στοDivaniApollon Palace&Thalasso, θα συμμετέχουν σημαντικά στελέχη της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, όπως ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Travel PLC κ. Πίτερ Λονγκ, ο επικεφαλής Global PR της Booking.com κ. Αντρέ Μάνινγκ, ο Principal της The Boston Consulting Group κ. Χουάν Χοσέ Ριβέιρο και ο αντιπρόεδρος Commercial and New Business Development της Royal Caribbean Cruises Ltd κ. Τζον Τερσέκ.
Οι διεθνείς ομιλητές θα πλαισιωθούν από καταξιωμένα στελέχη της ελληνικής επιχειρηματικής, πολιτικής και ακαδημαϊκής σκηνής, όπως ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Hellas κ. Μιχάλης Μαυρόπουλος, ο πρόεδρος της Hotelbrain κ. Πάνος Παλαιολόγος, ο αντιπρόεδρος της Aegean Airlines κ. Ευτύχιος Βασιλάκης, ο διευθύνων σύμβουλος Δ.Α.Α. κ. Γιάννης Παράσχης, ο διευθύνων σύμβουλος της Enterprise Greece κ. Στέφανος Ησαΐας, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Dolphin Capital Investors κ. Μίλτος Καμπουρίδης, ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank κ. Χρήστος Μεγάλου, ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Πασχάλης Μπουχώρης, ο διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. κ. Αναστάσιος Χωμενίδης, ο καθηγητής,Director,eTourism Lab/Deputy Director,International Centre for Tourism and Hospitality Research τουBournemouth University κ. Δημήτριος Μπούχαλης και η αναπληρώτρια καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου κυρία Μαριάννα Σιγάλα.
Τα Συνέδρια «Τουρισμός & Ανάπτυξη» αποτελούν καθιερωμένες παρεμβάσεις του ΣΕΤΕ στο δημόσιο διάλογο για τον τουρισμό και απευθύνονται σε επενδυτές, επιχειρηματίες, ανώτατα και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και αξιωματούχους του δημόσιου τομέα, που επιθυμούν να έχουν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση των εξελίξεων για την ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, την ατζέντα όπως έχει διαμορφωθεί έως αυτή τη στιγμή, καθώς και την αίτηση συμμετοχής,μπορείτε να βρείτε στοwww.seteconferences.gr