Διαγωνισμό για την εκμίσθωση του ακινήτου «Ακτή Βουλιαγμένης» προκηρύσσει η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ). Ο διεθνής ανοιχτός πλειοδοτικός διαγωνισμός αφορά στη 15ετή μίσθωση της ακτής με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον πέντε έτη.

Βασική επιδίωξη της ΕΤΑΔ Α.Ε. αποτελεί η λειτουργία του ακινήτου ως οργανωμένη ακτή με εκσυγχρονισμό, εμπλουτισμό και συντήρηση των υποδομών του, οι οποίες θα είναι αρμονικά ενταγμένες στο περιβάλλον, προκειμένου να παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν Φυσικά ή/και Νομικά Πρόσωπα (συμπεριλαμβάνονται και εταιρείες ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων) της ημεδαπής ή αλλοδαπής και Ενώσεις ή/και Κοινοπραξίες αυτών. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 29 Ιουλίου 2014 στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε. (σε χώρο που θα ανακοινωθεί την ίδια ημέρα στο Γενικό Πρωτόκολλο της εταιρίας, γραφείο 214).
Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αγορά του τεύχους προκήρυξης, την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν από τα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε. (Βουλής 7, 7ος όροφος, γραφείο 705), από 15.05.2014 έως και 20.06.2014 και ώρες 09:00 έως και 15:00, έναντι ποσού 1.000 ευρώ, το οποίο θα κατατίθεται με τραπεζική επιταγή στο Ταμείο της εταιρείας (γρ. 210).