Το σύνολο των ελληνικών ακτών με γεωδαιτημένα (geo-tagged) εναέριαvideosκαι αεροφωτογραφίες από ελικόπτερο, παρουσιάζει για πρώτη φορά η διαδικτυακή πλατφόρμα tripinview.com. Πρόκειται για μια παγκοσμίως μοναδική ιδέα και ένα σύγχρονο εργαλείο με το οποίο, τόσο όσοι σκοπεύουν να ταξιδέψουν, όσο και οι χρήστες του διαδικτύου από όλο τον κόσμο, θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν προορισμούς σε όλη την παραθαλάσσια Ελλάδα, αλλά και το ελληνικό αρχιπέλαγος.

Το tripinview.com δημιουργήθηκε από την GeotagAeroview, μια ομάδα νέων επιστημόνων, επαγγελματιών και έμπειρων επιχειρηματιών από την Ελλάδα, που έβαλαν ως σκοπό να κινηματογραφήσουν και να φωτογραφήσουν όλη την ελληνική ακτογραμμή μέτρο προς μέτρο. Ετσι οι επισκέπτες του αποκτούν πρόσβαση σε 200.000 φωτογραφίες και120 ώρες videoαπό όλη την ελληνική ακτογραμμήκαι έχουν την ευκαιρία να δουν τους παραθαλάσσιους προορισμούςκαι τα ξενοδοχεία που τους ενδιαφέρουν, όπως είναι στην πραγματικότητα. Σύντομα η ομάδα της GeotagAeroview θα εντάξει στην πλατφόρμα και άλλους Μεσογειακούς προορισμούς, όπως η Κύπρος, η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Τουρκία, η Κροατία και η Μάλτα.
Η πλατφόρμα είναι η μοναδική που δίνει την πραγματική διάσταση των προορισμών για όσους κάνουν διακοπές με σκάφος, τους λάτρεις των extreme sports, ή τους ερασιτέχνες ή τους επαγγελματίες ψαράδες. Αντίστοιχα προσφέρει στα ελληνικά ξενοδοχεία και τους επαγγελματίες του τουρισμού, τη δυνατότητα να εγγραφούν στην πλατφόρμακαι να διαφοροποιηθούν, παρουσιάζοντας τα πλεονεκτήματα των προορισμών και των εγκαταστάσεών τους.