Σε τέσσερις ακόμα προορισμούς της Μεσογείου επεκτείνεται η ξενοδοχειακή αλυσίδα Aquis Hotels & Resorts, καθώς στο χαρτοφυλάκιό της μπαίνουν από την 1η Νοεμβρίου 2013 τα ξενοδοχεία της Meeting Point International (MPI). Με βάση τη στρατηγική συνεργασία franchise που ανακοινώθηκε την Πέμπτη στο Ντουμπάι και το Λονδίνο, η Aquis διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της με εννέα ξενοδοχεία σε Τουρκία, Μάλτα, Νότια Ιταλία και Κανάρια νησιά.
Η συμφωνία της ενσωμάτωσης των ξενοδοχείων της MPI με τη μέθοδο του franchise αναμένεται να ολοκληρωθεί σε έξι μήνες, ωστόσο από την 1η Νοεμβρίου 2013 τα ξενοδοχεία της MPI θα έχουν το brand Aquis και θα μετονομαστούν σε: Aquis Rocca Nettuno Tropea (Καλαβρία), Aquis Garden Resort (Καλαβρία), Aquis Rocca Suites (Μάλτα), Aquis Riviera Resort (Μάλτα), Aquis Ephesus Princess (Τουρκία), Aquis Golden Beach (Φουερτεβεντούρα), Aquis Tahona Garden (Φουερτεβεντούρα), Aquis Parque Paraiso I (Γκραν Κανάρια), Aquis Parque Paraiso II (Γκραν Κανάρια).
Η Aquis διαχειρίζεται ήδη δέκα ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων στην ελληνική επικράτεια και συγκεκριμένα σε Κέρκυρα, Κρήτη και Κω. Πρόκειται για τα Aquis Sandy Beach, Aquis Agios Gordios Beach, Aquis Pelekas Beach, Aquis Mon Repos Palace, Aquis Capo di Corfu, στην Κέρκυρα, το Aquis Marine Resort στην Κω και τα Aquis Arina Sand, Aquis Bella Beach, Aquis Silva Beach και Aquis Zorbas Village στην Κρήτη.

«Η προσθήκη των ξενοδοχείων της MPI στο χαρτοφυλάκιο της Aquis δημιουργεί το έδαφος για μεγαλύτερη παγκόσμια επέκταση», δηλώνει ο ιδρυτής και πρόεδρος της Aquis κ. Γιάννης Κεντ, συμπληρώνοντας ότι η δυνατότητα συνεργασίας με όλους τους μεγάλους ταξιδιωτικούς οργανισμούς επιτρέπει στην εταιρία «να προσφέρει ένα ευρύτερο και πιο ελκυστικό χαρτοφυλάκιο κλινών». «Αυτή είναι η αρχή μιας νέας και συναρπαστικής εποχής για το ξενοδοχειακό τμήμα του ομίλου μας», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος του ομίλου MPI κυρία Ρούλα Τζούνι, η οποία μαζί με τον κ. Κεντ, από τον περασμένο Ιούλιο είναι και στο Διοικητικό Συμβούλιο της ελληνικής θυγατρικής της MPI, Meeting Point Hellas (MPH), εταιρία που μετρά έναν χρόνο λειτουργίας στη χώρα και αναμένεται να εξυπηρετήσει εφέτος 350.000 επισκέπτες. Παράλληλα, αρμοδιότητες διευθύνοντος συμβούλου στην Aquis, η έδρα της οποίας θα είναι στο Λονδίνο, με γραφεία και στην Αθήνα, αναλαμβάνει η κυρία Μαρία Δούβρου, προερχόμενη από την TUI στη Μεγάλη Βρετανία.