Την επίσημη λειτουργία της πλατφόρμας δικτύωσης και επένδυση ύψους 100.000 ευρώ από το Openfund, ύστερα από δύο μήνες δοκιμαστικής λειτουργίας, ανακοίνωσε η Incrediblue, online εταιρεία κρατήσεων που συνδέει ιδιοκτήτες ή διαχειριστές σκαφών και ιστιοπλοϊκών, με πληρώματα και τουρίστες από όλο τον κόσμο.
Με 200 περίπου σκάφη σε 35 τοποθεσίες που περιλαμβάνουν δημοφιλείς προορισμούς όπως η Ελλάδα, η Κροατία και η Τουρκία, οι νήσοι Αζόρες στην Πορτογαλία και μικρά σκάφη στα κανάλια του Αμστερνταμ και του Βερολίνου, οι επισκέπτες της υπηρεσίας μπορούν να επιλέξουν με τιμές που κυμαίνονται από 25 μέχρι 1.000 ευρώ ανά άτομο την ημέρα. «Μέχρι σήμερα, οι διακοπές με σκάφος θεωρούνταν πολυτέλεια. Η Incrediblue κάνει τον θαλάσσιο τουρισμό εύκολο και προσιτό, παρέχοντας σε όλους ευκολίες και επιλογές που μέχρι σήμερα είχαν λίγοι», δήλωσε ο ιδρυτής της εταιρείας κ. Α. Φιοράκης. Ανακοινώνοντας την πρώτη επένδυση του Openfund, ύψους 100.000 ευρώ ο εταίρος στην Ιncrediblue κ. Γ. Τζιραλής, πρόσθεσε ότι:«Η Ιncrediblue έχει ξεκάθαρο όραμα για την αλλαγή του τοπίου στον θαλάσσιο τουρισμό και είμαστε πεπεισμένοι πως η εξαίρετη ιδρυτική της ομάδα μπορεί να τα καταφέρει».
Η εφαρμογή έχει ήδη βραβευθεί ως «το πιο υποσχόμενο startup», κατά τη διάρκεια του TEDx Athens Salon τον περασμένο Ιούνιο και στο European Pirate Summit κατέκτησε την τέταρτη θέση ανάμεσα σε 90 συμμετοχές, που παρουσίασαν την ιδέα σε επενδυτές.