Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Ευθύμιος Βιδάλης ορίστηκε διαπραγματευτής της κυβέρνησης για την επίλυση των προβλημάτων των οδικών έργων, που πραγματοποιούνται με συμβάσεις παραχώρησης, σύμφωνα με απόφαση του πρωθυπουργού, κ. Αντ. Σαμαρά κι έπειτα από σχετική εισήγηση του υπουργού Υποδομών και Ανάπτυξης, κ. Κ. Χατζηδάκη.

Ο κ. Βιδάλης, ο οποίος θα εργαστεί αμισθί, καλείται να καταλήξει σε μία συμφωνία – πλαίσιο με τους παραχωρησιούχους έως τις 30 Σεπτεμβρίου για την επανεκκίνηση των έργων, προκειμένου έως το τέλος του έτους οι όποιες αλλαγές να συμβασιοποιηθούν και να κατατεθούν προς έγκριση στη Βουλή.

Ο κ. Βιδάλης αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Harvard µε ΒΑ στις Πολιτικές Επιστήµες και µε σπουδές ∆ιοίκησης Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) στο Harvard Graduate School of Business Administration. Είναι αντιπρόεδρος του ∆.Σ. του ΣΕΒ, πρόεδρος του Συµβουλίου ΣΕΒ για τη Βιώσιµη Ανάπτυξη, εκτελεστικό µέλος του ∆.Σ. της ΤΙΤΑΝ Α.Ε., και της RAYCAP Α.Ε., µέλος του ∆.Σ. της S&B Βιοµηχανικά Ορυκτά Α.Ε., της Future Pipe Industries του Dubai, της Zeus Capital Partners και Πρόεδρος της ENOIA BV.

Έχει διατελέσει Εντεταλµένος Σύµβουλος (COO) (1998-2001) και ∆ιευθύνων Σύµβουλος (CEO) της S&B Βιοµηχανικά Ορυκτά Α.Ε από το 2001 έως το 2011. Επίσης, εργάστηκε για περίπου 20 έτη στην Owens Corning των ΗΠΑ, όπου κατείχε θέσεις Γενικής ∆ιοίκησης, µεταξύ των οποίων του Αντιπροέδρου του τοµέα Reinforcement στην Ευρώπη, 1986-1993, του Προέδρου του στρατηγικού διεθνούς τοµέα Composites, 1994- 1996, και του Προέδρου της Μονάδας Μονωτικών Υλικών, 1996-1998. Ακόμη, χρημάτισε Πρόεδρος του Συνδέσµου Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων (ΣΜΕ) από το 2005 έως το 2009.