Ξεκίνησε την Τετάρτη στη Μήλο και θα διαρκέσει έως τις 15 Ιουλίου το 11ο Συνέδριο για την Έρευνα στην Οικονομική Θεωρία και Οικονομετρία στο Συνεδριακό Κέντρο – Γεώργιος Ηλιόπουλος.

Την οργάνωση του 11th Conference on Research on Economic Theory and Econometrics υποστηρίζει το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με την υποστήριξη και του Δήμου της Μήλου.

Σε αυτό το καλοκαιρινό σχολείο έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν 180 προχωρημένοι υποψήφιοι διδάκτορες και καθηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό στον χώρο της Οικονομικής Θεωρίας και της Οικονομετρίας.

Οι κεντρικές ομιλίες θα δοθούν στη φετινή συνάντηση από τους J. Geanakoplos (Yale), J. Bullard (President, Federal Reserve Bank of St. Louis), ενώ προσκεκλημένες ομιλίες θα γίνουν και από τους F. Canova (Pompeu Fabra), H. Kempf (Ecole Normale Superieure de Cachan), P. Teles (Banco de Portugal και Universidade Catolica Portuguesa), P. Oreopoulos (Toronto), V. Galasso (Universita della Svizzera Italiana), D. Vayanos (LSE), F. Collard (Bern), L. Kaas (Konstanz), E. Pappa (EUI και UAB), και I. Correia (Banco de Portugal και Catolica-Lisbon), ανάμεσα σε άλλους προσκεκλημένους και διακεκριμένους συμμετέχοντες.

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τη διοργάνωση