από metereologos.gr
Τρίτη 14 Αυγούστου 2018
 

Πέντε εταιρείες από την Ελλάδα στις 100 με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

Είναι οι Amgen Pharmaceauticals, 3M, Tasty Foods, Accenture και Medtronic
Πέντε εταιρείες από την Ελλάδα στις 100 με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον
Σήμερα πραγματοποιείται στο Παρίσι, η βράβευση των 100 εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον από το Great Place to Work®
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

Αθήνα 


Πέντε εταιρείες από την Ελλάδα βρίσκονται ανάμεσα στις 100 καλύτερες της Ευρώπης «Best Workplaces Europe 2011».

Σήμερα πραγματοποιείται στο Παρίσι, η βράβευση των 100 εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον από το Great Place to Work®, μεταξύ των οποίων διακρίνονται 5 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, οι οποίες είναι:
- Amgen Pharmaceauticals, 3M, Tasty Foods, Accenture και Medtronic.

Η λίστα με τις 100 καλύτερες εταιρείες της Ευρώπης περιλαμβάνει:
α) 25 πολυεθνικές επιχειρήσεις (κριτήριο για να ενταχθεί μια εταιρεία σε αυτή τη λίστα είναι να έχει διακριθεί σε τουλάχιστον 3 ευρωπαϊκές χώρες την τρέχουσα χρονιά),
β) 25 μεγάλες επιχειρήσεις (με πάνω από 500 εργαζόμενους) και
γ) 50 μικρομεσαίες επιχειρήσεις (από 50 έως 500 εργαζόμενους).

Η λίστα με τις 100 καλύτερες εταιρείες της Ευρώπης

Οι πρώτες πέντε πολυεθνικές εταιρείες που βραβεύτηκαν στις 100 επιχειρήσεις της Ευρώπης με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον είναι οι: Microsoft, Amgen, Mars, Cisco Systems, 3M - 3M ESPE (Germany), ενώ οι πρώτες πέντε καλύτερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που πήραν βραβεία είναι οι: Fros Herreds Sparekasse (Δανία), Reaktor (Φινλανδία), Creativ Company (Δανία), noventum consulting (Γερμανία), Middelfart Sparekasse (Δανία).

Η έρευνα Best Workplaces γίνεται ετησίως σε 18 χώρες στην Ευρώπη. Φέτος στην έρευνα «Best Workplaces» για την αξιολόγηση του εργασιακού τους περιβάλλοντος συμμετείχαν και διαγωνίστηκαν 1.380 εταιρείες από όλη την Ευρώπη. Με τη συμμετοχή 1,5 εκατομμυρίου εργαζόμενων στην Ευρώπη, η έρευνα αυτή αποτελεί τη μεγαλύτερη στο είδος της σε σχέση με το εργασιακό περιβάλλον.

Παρά την παγκόσμια οικονομική κρίση στην αγορά εργασίας, είναι σημαντικό να τονιστεί ότι οι εταιρείες που διακρίνονται ως Best Workplaces αυξάνουν συνεχώς το προσωπικό τους. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών, οι εταιρείες αυτές άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας και προσέλαβαν 14.000 εργαζόμενους.

-Το 1/3 των εταιρειών που διακρίθηκαν φέτος έχουν ως έδρα τη Γερμανία, τη Δανία και την Ιρλανδία


Οικονομία περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ερευνα: Οι εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2013  
 
 
σχόλια (0)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
-