Nέα καταστήματα Goody’s και Flocafe στήνει στην Ελλάδα και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη η διοικητική ομάδα της αλυσίδας γρήγορης εστίασης. Σήμερα λειτουργούν συνολικά 175 εστιατόρια Goody’s σε Ελλάδα και Κύπρο και 90 καταστήματα Flocafe σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ουγγαρία.

Oπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η στρατηγική ανάπτυξης του ομίλου Goody’s Α. Ε το 2011 περιλαμβάνει το σχεδιασμό και λειτουργία νέων εστιατορίων Goody’s και καταστημάτων Flocafe στους κύριους άξονες του οδικού χάρτη και σε επιλεκτικές περιοχές υψηλής πληθυσμιακής κάλυψης, ενώ παράλληλα διερευνώνται ευκαιρίες για μετεγκαταστάσεις σε εμπορικά σημεία με καλύτερες προοπτικές και χαμηλότερο κόστος ακινήτου.

Ηδη, είναι σε στάδιο κατασκευής νέα εστιατόρια Goody’s και καταστήματα Flocafe στα ΣΕΑ Αλμυρού Βόλου (και στα δύο ρεύματα) και στο ΣΕΑ Σπαθοβουνίου (Κόρινθος, ρεύμα προς Τρίπολη), το νέο Goody’s στη Νάουσα, ενώ αναμένεται το νέο F/B Blue Star Delos που θα δρομολογηθεί στο Αιγαίο με εστιατόριο Goody’s και 5 bar Flocafe.

Τέλος, τον Απρίλιο του 2011 αναμένεται να λειτουργήσει το πρώτο Flocafe στο Βουκουρέστι ενώ τον Ιούνιο το νέο Goody’s στην Πάφο. Η Goody’s είναι θυγατρική της Vivartia, μέλος του ομίλου MIG.