Οκτώ καταστήματα του δικτύου της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Ατλάντικ ΑΕΕ πρόκειται να πουλήσει συνολικά η οικογένεια Αποστόλου στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης ΑΕΕ.

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος online» η εταιρεία των αδελφών Σκλαβενίτη απέκτησε ήδη τέσσερα καταστήματα (της οδού Μιχαήλ Βόδα, της περιοχής Αμπελοκήπων, του Ζωγράφου και της Αγίας Βαρβάρας) εκ των οποίων το ένα ήδη λειτουργεί ως Σκλαβενίτης και είναι υπό ανακαίνιση τα άλλα καταστήματα.

Σημειώνεται ότι διατήρησε περίπου 100 υπαλλήλους – οι οποίοι είχαν να πληρωθούν αρκετούς μήνες – που εργάζονταν στην Ατλάντκ, αναγνωρίζοντας όλα τα δικαιώματα τους. Επίσης διαπραγματεύεται την απόκτηση άλλων τεσσάρων καταστημάτων, που λειτουργούν στην περιοχή της Αττικής.

Ετσι αν τελικώς αποκτήσει και την δεύτερη ομάδα, τότε ο συνολικός αριθμός του δικτύου που διαθέτει η Σκλαβενίτης ΑΕΕ θα ανέλθει στα 80. σούπερ μάρκετ. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες την εξαγορά καταστημάτων της Ατλάντικ συζητά η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Βερόπουλος ΑΕΕ.