Σε μια περίοδο που φαίνεται ότι ευνοεί τους… σεφ η Σχολή Chef-d’Oeuvre, αποκλειστικά εξειδικευμένη στη γαστρονομική εκπαίδευση, προσφέρει σίγουρα μια καλή επαγγελματική διέξοδο.
Οπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι της σχολής, τα προγράμματά της είναι επικεντρωμένα στις απαιτήσεις της διεθνούς βιομηχανίας επισίτισης σε ένα διεθνές περιβάλλον που αποδέχεται τη γαστρονομία ως δείγμα πολιτισμού και δημιουργίας. Προσφέρονται οι ειδικότητες: Επαγγελματική Μαγειρική, Επαγγελματική Ζαχαροπλαστική, Αρτοποιία, Επαγγελματικό Μπαρ, Διοίκηση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (F&Β Μanagement).
Παράλληλα στο Τμήμα Επαγγελματικής Αποκατάστασης που διαθέτει οι ειδικοί σύμβουλοι σταδιοδρομίας της Chef-d’Oeuvre ασχολούνται προσωπικά με κάθε σπουδαστή φροντίζοντας για την επιτυχημένη καριέρα του στον χώρο της γαστρονομίας. Ετσι γίνονται συνεντεύξεις των σπουδαστών με επιλεγμένους επιχειρηματίες της τουριστικής αγοράς σε σχετικές εκδηλώσεις όπως οι ημέρες καριέρας της σχολής.
Οπως αναφέρουν οι εκπρόσωποί της, οι καθηγητές εφαρμόζουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεωρητικών σπουδών και εργαστηριακών μαθημάτων με εξειδικευμένη βιβλιογραφία. Στεγάζεται σε δύο νεοκλασικά ιδιόκτητα κτίρια στην πλατεία Βικτωρίας και στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, με αίθουσες εργαστηριακών εφαρμογών και θεωρητικής διδασκαλίας, σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό και κατάλληλες υγειονομικές συνθήκες.
Οι εκπρόσωποι της σχολής τονίζουν ότι η σπουδαστική περίοδος και το πρόγραμμα σπουδών εμπλουτίζονται με τη διοργάνωση και συμμετοχή των σπουδαστών σε επιμορφωτικά σεμινάρια, θεματικές παρουσιάσεις, εκπαιδευτικές επισκέψεις, επαγγελματικές εκθέσεις και καλλιτεχνικούς γαστρονομικούς διαγωνισμούς.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ