Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με θέμα «Διακυβέρνηση, Ανάπτυξη και Ασφάλεια στη Μεσόγειο» διοργανώνει το Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Το νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών αφορά την παρακολούθηση του κύκλου σπουδών κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015, είναι διάρκειας τριών εξαμήνων και αποτελεί συνέχεια του διετούς μεταπτυχιακού προγράμματος «Πολιτικές, Οικονομικές και Διεθνείς Σχέσεις στη Μεσόγειο» το οποίο ολοκληρώνει τον δεκαετή κύκλο λειτουργίας του τον Σεπτέμβριο 2015.

Μέσα από ένα σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών, με την υποστήριξη ενός διεθνώς καταξιωμένου στελεχικού δυναμικού το νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών αποτελεί το μοναδικό στο χώρο της ελληνικής ανώτατης εκπαίδευσης πρόγραμμα επιστημονικής εξειδίκευσης σχετικά με τις πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές και διεθνείς εξελίξεις στην ευαίσθητη περιοχή της Μεσογείου και φιλοδοξεί να εξασφαλίσει στους απόφοιτους του τις απαραίτητες δεξιότητες για μία επιτυχή σταδιοδρομία στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα καθώς και σε διεθνείς και ευρωπαϊκούς οργανισμούς.

Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί/ές πτυχιούχοι τμημάτων πανεπιστημίων της ημεδαπής και ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Δεκτοί γίνονται επίσης πτυχιούχοι τμημάτων ΤΕΙ συναφούς γνωστικού αντικειμένου.

Η αίτηση υποψηφιότητας είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του μεταπτυχιακού προγράμματος, την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν είτε να την καταθέσουν ή να την αποστείλουν ταχυδρομικά στη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δημοκρατίας 1, 85100 – Ρόδος, Κτήριο «7ης Μαρτίου», είτε να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση medmaster@rhodes.aegean.gr, το αργότερο μέχρι την 12η Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες παρέχονται στους ενδιαφερόμενους στo τηλ. 22410–99317 και από το Διαδίκτυο στιςδιευθυνσεις:
http://www.mediterraneanstudies.gr
και
https://forum.aegean.gr/viewtopic.php?f=75&t=15629?

e-mail: medmaster@rhodes.aegean.gr.