Μπουλς της Ευρώπης ο ΠΑΟ
για τον Μάριτς
Το Τριφύλλι και τον Ομπράντοβιτς με την ομάδα του Τζόρνταν και τον κόουτς Τζάκσον συνέκρινε ο νεοαποκτηθείς αυστραλός σέντερ των Πρασίνων
Τη δεκαετία (1990-2000) που ο Μάικλ Τζόρνταν μεσουρανούσε υπό τις οδηγίες του κ. Φιλ Τζάκσον κατακτώντας έξι τίτλους ΝΒΑ σε διάστημα δέκα σεζόν με τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς ο Αλεξ Μάριτς μόλις άρχισε να μαθαίνει τι σημαίνει να παίζεις μπάσκετ. Φαίνεται όμως ότι ο νεοαποκτηθείς πάουερ φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού έχει καλό μνημονικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι συγκράτησε τη χρυσή περίοδο των Ταύρων και συνέκρινε τη νέα ομάδα του με εκείνη που κυριάρχησε την εν λόγω δεκαετία.
« Ο Παναθηναϊκός έχει τον μεγαλύτερο προπονητή και την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.Είναι σαν να παίζεις στους Σικάγο Μπουλς της Ευρώπης. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να βελτιώσω τον εαυτό μου ώστε να δείξω στον κόσμο ότι αξίζω που βρίσκομαι εδώ.Αυτά που έχει κάνει ο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό τα χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα είναι απίστευτα. Είναι ο Φιλ Τζάκσον του ευρωπαϊκού μπάσκετ » τόνισε κατά τη χθεσινή άφιξή του στην Αθήνα ο Μάριτς.
Δεν θα μπορούσε ασφαλώς να μην αναφερθεί και στον Ολυμπιακό, την ομάδα που τον πίκρανε στο πρόσφατο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας ως παίκτη της Παρτιζάν Βελιγραδίου: « Παίξαμε για πολλούς απρόσμενα καλά πέρυσι, φτάσαμε ως εκεί αν και δεν το πίστευε κανείς ότι θα προχωρούσαμε τόσο στην Ευρωλίγκα και στο τέλος ηττηθήκαμε στον ημιτελικό από μια λεπτομέρεια, έπειτα από εκείνο το απίθανο καλάθι του Τσίλντρες ». Οσο για το ότι θα κληθεί να καλύψει το κενό του Νίκολα Πέκοβιτς απάντησε: « Η πίεση είναι μεγάλη, το ξέρω ότι ο κόσμος και όλοι στην ομάδα θα περιμένουν να αποδώσω αναλόγως.Θα βάλω τα δυνατά μου ».
Την ίδια ώρα στον Ολυμπιακό παρατηρείται μεταγραφική δυστοκία. Οι Ερυθρόλευκοι απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον 22χρονο σέρβο φόργουορντ Νεμάνια Μπιέλιτσα (ο ατζέντης του αξίωσε απλησίαστες οικονομικές απαιτήσεις) ενώ ένας από τους βασικούς στόχους τους για τη θέση του σέντερ, ο Αυστραλός Ντέιβιντ Αντερσεν, θα παραμείνει στο ΝΒΑ μετακομίζοντας από τους Χιούστον Ρόκετς στους Τορόντο Ράπτορς.
Ο Ολυμπιακός από χθες βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 28χρονο (1,98 μ.) αμερικανό σμολ φοργουορντ Αλαν Αντερσον ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ενώ έναν χρόνο πριν αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του κροατικού πρωταθλήματος με την Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ.

| Γράψτε το σχόλιο σας | ||
Περιεχόμενα Ενότητας
- Ενημέρωση μέσω blog
Εκτός Εθνικής ο Φάνης Γκέκας - Γιουρόπα Λιγκ
Ουρές στην Τούμπα για τα εισιτήρια των αγώνων του ομίλου - Κ. Παπούλιας
Πρωτοβουλία για πάταξη της οπαδικής βίας - Προς άγραν νέων μελών η Λέσχη Φίλων
- Προφυλακιστέοι πέντε οπαδοί του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια
- Επέστρεψαν τα χαμόγελα για Ρούνεϊ και Μπενζεμά
- Εθνική ποδοσφαίρου
Πρώτο κέρδος του Σάντος ο Παπασταθόπουλος - ΠΑΕ ΑΕΚ
Περιμένει αποτελέσματα ο Αδαμίδης - Κατσάδα Βαλβέρδε
στον ταλαντούχο Νέμεθ - Νίκη... μονιμοποίησης του Μπατίστα
- Ο Δαλούκας στο Αρης - ΠΑΟ
- Χρυσά όνειρα για το πόλο γυναικών
- Πολυδαίδαλος ο ολυμπιακός δρόμος
- Μουντομπάσκετ
Θανατηφόρος Τεόντοσιτς - Ελληνορωμαϊκή
Εμειναν στο «0» οι Ελληνες στο Παγκόσμιο - Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις
- Πολυμετοχικός πάλι ο ΠΑΟ
με πρόεδρο Πατέρα - Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Γιώργος Αμερικάνος
- ΠΑΟΚ
Υπό προσωρινή κράτηση οι πέντε από τους έξι συλληφθέντες οπαδούς της ομάδας
Περισσότερες Ειδήσεις
- Ήττα στην παράταση για την εθνική πόλο ανδρών από την Ισπανία [ πριν 10 ' ]
- Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ [ πριν 25 ' ]
- Κάθε ματς ξεχωριστά κοιτάζει ο Άρης, αρχίζοντας από τον ΠΑΟ [ πριν 84 ' ]
- «Είμαστε έτοιμοι για τον ΠΑΟΚ» τόνισε ο Βαγγέλης Βλάχος [ 14:24 ]
- Αισιόδοξη η Γερόλυμου για τον τελικό με τη Ρωσία [ 13:54 ]
- Στην Καβάλα για πέντε χρόνια ο Κομβολίδης [ 12:05 ]
- Φέντερερ vs Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του US Open [ 11:35 ]
- Έτοιμος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Πουγιόλ [ 11:07 ]

- Η διπλή μεταμόρφωση του τυχερού Μπεμπέ
- Πόσο πιθανό είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος τον Ιούνιο κοστολογείται μόλις 150....

- Μαρτσένα, Γκαλάς ή Μπουμσόνγκ;
- Στο δίλημμα Βιλιάμ Γκαλάς ή Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ για το κέντρο της άμυνας ...

- Η άθληση στον Πόντο
- ΟΠΟΙΟΣ, για οποιονδήποτε λόγο, ασχοληθεί και προσεγγίσει την πολύτιμη κληρονομιά ...
Η ΑΕΚ στα φιλικά της Αυστραλίας
Τα δημοφιλέστερα
- Αναυδο και τον ίδιο τον Τσαρτσαρή άφησε η «απόφασή» του να αποχωρήσει
- Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Γιώργος Αμερικάνος
- Ορθια η Εθνική στο Ζάγκρεμπ
- Η πιο μεγάλη ημέρα
για τον Παναθηναϊκό - Τις ερυθρόλευκες «πληγές» θέλει να κλείσει ο Βαλβέρδε
- Η κρίση δεν «πιάνει»
τους σταρ της μπάλας - Μουντομπάσκετ
Θανατηφόρος Τεόντοσιτς - Προφυλακιστέοι πέντε οπαδοί του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια
- Μαζί ως το 2013 ΑΕΚ και Τζιμπούρ
- «Αντίο» από τρεις Ελληνες στο Παγκόσμιο ελληνορωμαϊκής

RSS








