Επέτειος του «Sex and the City», εικοστά γενέθλια, και οι σχεδιαστές γραφιστικών Εουριντίκα Κάτα και Ραφάλ Σαβίνσκι σκέφτηκαν να τα γιορτάσουν με έναν πρωτότυπο τρόπο: ένα πόστερ με τις 69 πιο σημαντικές εμφανίσεις της Κάρι Μπράντσο, ίσως της πιο βασικής ηρωίδας της τηλεοπτικής σειράς.

«Συχνά, γιορτάζουμε διάφορα – ακόμη και shows -, που για μας είναι σημαντικά, με πόστερ, και νιώσαμε ότι η Κάρι αξίζει αυτή την αναγνώριση» είπαν οι δύο σχεδιαστές.

«Στο προπαρασκευαστικό στάδιο σχεδιάσαμε περισσότερες από 90 ενδιαφέρουσες εμφανίσεις της Κάτι και, μετά, τις περιορίσαμε λίγο» εξήγησαν.

Το «Re:Design», το στούντιο της Εουριντίκα και του Ραφάλ αποφάσισε με αυτόν τον τρόπο να γιορτάσει την 20η επέτειο ενός σίριαλ που στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και τις αρχές της πρώτης δεκαετίας του 21ου άρχισε να αλλάζει τον τρόπο με το οποίο ο κόσμος κουβεντιάζει στην τηλεόραση για το σεξ και τη φιλία μεταξύ γυναικών.

Στο πόστερ, τα συνολάκια της Κάρι Μπράντσο συνδέονται με την εξέλιξη της πλοκής της τηλεοπτικής σειράς και αντανακλούν τα όσα συνέβαιναν στη ζωή της και στη ζωή των φιλενάδων της.