Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στη Μητρόπολη Καλαμαριάς για να πει το «τελευταίο αντίο» στον πολυαγαπημένο καλλιτέχνη Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που θα συνοδεύσουν τον Βασίλη Τριανταφυλλίδη, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, στην τελευταία του κατοικία, βρίσκονται συνάδελφοι του, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, γείτονες, φίλοι του αλλά και άνθρωποι που τον αγάπησαν μέσα από το έργο του.
Στην Μητρόπολη, έφτασε νωρίτερα και ο έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για να τιμήσει και να αποχαιρετήσει τον Χάρρυ Κλυνν.

Ο ενταφιασμός θα γίνει στο κοιμητήριο Καλαμαριάς.

Ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης (Χάρρυ Κλυνν) πέθανε την Δευτέρα τα ξημερώματα σε ηλικία 78 ετών, μετά από πολυετή ασθένεια (αναπνευστικά και κινητικά προβλήματα), η οποία είχε επιδεινωθεί με τον πρόωρο χαμό του γιου του, μουσικού και σκηνοθέτη Νικόλα Τριανταφυλλίδη, προ διετίας.

Όπως δήλωσε η σύντροφος του γιού του (Νικόλα Τριανταφυλλίδη), Μαρίνα Δανέζη, «αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί δωρεές στα «Παιδικά χωριά SOS Ελλαδος – Alpha Bank Iban: GR 6501 4084 608460 0200 2000170″».