Ανακοίνωση σχετικά με τη βράβευση των ηθοποιών της παράστασης «Στέλλα κοιμήσου» εξέδωσε το Εθνικό Θέατρο, δίνοντας συγχαρητήρια στην Ιωάννα Κολλιοπούλου και τον Γιάννη Νιάρρο

Την ικανοποίηση και τη χαρά τους για τη διάκριση των δύο νέων ταλαντούχων ηθοποιών, της Ιωάννας Κολλιοπούλου και του Γιάννη Νιάρρου, με τα βραβεία Μελίνα Μερκούρη και Δημήτρης Χόρν, εξέφρασαν το Εθνικό Θέατρο, ο καλλιτεχνικός διευθυντής και όλοι οι συνεργάτες του.

Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνίστησαν στην παράσταση «Στέλλα κοιμήσου» του κινηματογραφιστή Γιάννη Οικονομίδη, η οποία παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία για δύο σεζόν στη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» του Εθνικού Θεάτρου.

Όπως ανέφερε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Στάθης Λιβαθινός: «Για το Εθνικό Θέατρο και για μένα προσωπικά η διάκριση των δύο νέων αυτών ταλαντούχων ηθοποιών είναι μία μεγάλη ικανοποίηση. Είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του Εθνικού μας Θεάτρου η ανάδειξη νέων δυνάμεων που θα στελεχώσουν το αυριανό θέατρο. Η παράσταση αυτή με την προκλητική της αντίληψη υπήρξε ένα μεγάλο στοίχημα που κερδήθηκε στις καρδιές των θεατών».