Μία και μοναδική συναυλία, ένα μεγάλο «Party» για την υποστήριξη του Ταμείου Υποτροφιών Κολεγίου Αθηνών – Κολεγίου Ψυχικού, θα δώσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, την Πέμπτη 19 Απριλίου στις 8.30 το βράδυ, στο Θέατρο του Κολεγίου.

Ο αγαπημένος Έλληνας καλλιτέχνης, θα δημιουργήσει μία ξεχωριστή βραδιά, γεμάτη με τις πιο μεγάλες επιτυχίες του που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο χώρο της ελληνικής σύγχρονης μουσικής σκηνής .

Στο «Party» θα ακουστούν όλες οι μεγάλες επιτυχίες του που δείχνουν το δημιουργικό επίπεδό του ως συνθέτη, παραγωγό και κυρίως, ως ερμηνευτή που μπορεί με άνεση να κινηθεί από το “pop” και το “rock” ως το “λαϊκό” και το “έντεχνο”, διατηρώντας μια δική του ταυτότητα, παραμένοντας πιστός σε μία και μόνη αρχή: στην ανάδειξη του συναισθήματος που περιγράφει και αντιπροσωπεύει το τραγούδι, με στίχους γραμμένους από σημαντικούς στιχουργούς.

Μαζί του στη σκηνή, οι μουσικοί:

Σόλων Αποστολάκης (πιάνο-πλήκτρα, ενορχήστρωση), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Χρήστος Γκάτσος (ηλεκτρική κιθάρα), Ιάσων Μαυρογεώργος (ακουστική κιθάρα), Μπάτης Πεφάνης (σαξόφωνο-κρουστά).

Τη συναυλία θα ανοίξει η Unplugged Orchestra του Κολεγίου, ενώ τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών του Κολεγίου Αθηνών – Κολεγίου Ψυχικού. Το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Κολεγίου στηρίζει οικονομικά, κάθε χρόνο, εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες.